Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co moge najlepszejszego zabić (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5754)

Wosajuw 23-05-2004 15:43

Co moge najlepszejszego zabić

Siemka wam! jestem jak widać Wosajuw. nie wiem co najlepszego moge zabić aby nie zginąć i gdzie ja moge najlepiej expić?

Nick-Wosajuw
lvl-20
skills-53/48 (dalej rosną)
profesja- knight

PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIED!!

DZIEKI CI TIBIA!!!!!!!! 8)

L..i..S..e..K 23-05-2004 16:09

Zależy jaki masz ekwipunek?

Artur-Knight 23-05-2004 17:09

JA ci polecam 1-2 bh ale jak masz słaby stuff to expij na elfach

Wosajuw 24-05-2004 12:36

Mój stuff

Mam słabe rzeczy ale narazie musi wystarczyć:

-You see a serpent sword (Atk:26 Def:15).It weighs 41.0 oz.

-You see a steel helmet (Arm:6).It weighs 46.0 oz.

-You see a plate armor (Arm:10).It weighs 120.0 oz.

-You see plate legs (Arm:7).It weighs 50.0 oz.

-You see a dragon shield (Atk:0 Def:31).It weighs 60.0 oz.

no i oczywiście leather booty. :]

Gold Raven 24-05-2004 16:19

ghoule, skeletony, rotwormy, slimy, cyclopy, bh, orc warriory, war wolfy, dwarfy, walkirie, wild warriory, elfy, elf scout - ja to obrabiam na lvl 18 moim druidem (ten z podpisu) a chodze w: Crown Helmet, Noble Armor, Plate Legs, Guardian Shield, Scarf, Leather Boots, Knight Axe -- skile 18/22 -- i kaska idzie jako tako - wiec u ciebie powinno być nawet szybciej z takimi skillami :D

Kennypl 24-05-2004 18:18

Idz na dwarfy solidery. Niezly loot z nich wypada (dwarven shield sprzedajesz w kaz za 100 gp, battle axe 75 gp). ZAbijaj je na zielonej tarczy i skile same ci urosna. No a pozniej to bh chyba.

Wosajuw 25-05-2004 10:09

Teraz mam ochote zbierac troche forsy bo mam zamiar kupić pare przydatnych rzeczy takich jak: Fire Sword oraz Knight set. Więc musze duzo forsy znajdować. mam jeszcze soca na 12 lvl który moze robic HMM. Więc mógłbym jeszcze chodzic expić na ghulach.

A tak w ogóle to ktoś jest na julerze i ma lvl mniej więcej taki jak ja? Prosze o szybką odpowiedz na to pytanko, bo nie mam z kim expić. 8)

Elendart 10-06-2004 17:46

czlowieku natychmiast kup se
fsa a potem bij elfy w ab:
elf scout elf arcanist
a pozatym cycki i mino guardy

Bofedojo 10-06-2004 19:04

re up: Czlowieku chcesz go zabic? Podejrzewam ze on nie ma 4 mlvl, wiec nie zabije guarda, cycka moze, ale watpie! Chyba ze z IHami, ale to jest nieoplacalne.

@topic Mozesz expic na zamku (oczywiscie nie na hunterach, guardach, smokach i zerkach) uwazaj na zlurowane zerki!

Kerin Tale 13-06-2004 21:53

Powiem ci tak.....bierzesz ze sobą kilka mana fluidów i z bp IH albo Uh jak masz 4 m lvl to UH....i jedna miejscówka dla Ciebie.....GHOSTLAND.....poginasz do jaskinii z ghoulami (tylko 2 piętro wejście jest koło wody od strony pólnocnej koło drzewa z duchem) i non stop leci exp i duuuuuzo kaski...a mana fluidy na wypadek jakbys dostał od skorpiona poisona i nie miałbyś many...na niższe piętra nie idz bo tam Ds...kilka hitów i po Tobie.....a co do jaskinii z soldierami.....hmm......moze i sie opłaca chodzic ze względu na lootbagi jakie mozna tam zrobic ale jak ci wyleci kilka soldierów naraz to z tymi skillami mozesz miec problemy je wszystkie ubic...ale probuj..moja rada...expuj na Ghostlandzie.....tam jest super exp dla takiego knighta jak ty!! :))

Mc Rob Rob Rob Rob......:D

Elendart 16-06-2004 20:31

masz slaby EQ jak na twoj level Wosajuw
ale poza tym to chodz na dwarfy soldy i guardy

Wojownik 16-06-2004 21:58

Cycki roty elfy or spearman orc warior minosy dwarf dwarf solidger

Krodarr 18-06-2004 07:40

idz na cyklopy,orcki, dwarfy elfy scoutyi roty

Vihobefa 18-06-2004 12:44

Cytuj:

ale poza tym to chodz na dwarfy soldy i guardy
guardy na tych skillach ?? lol
zeby guardy dla knighta byly oplacalen to musi miec sille 75+/75+

ELITE PLAYER 27-06-2006 17:24

Ja pomoge

Więc tak
PO pierwsze napisz jaki masz mlvl.
Po drugie to porady
Skiluj do 65/65 i wtedy mozesz juz spokojnie expic na beho i cycach bez obawy ze padniesz.Najlepie wez pare uh( 4 mlvl)
Bez skili bedziesz szybko padal a chyba nie chcesz do 100 lvla naa rootach expic :D . lvl 30 i skile 75/75 juz morzesc wziasc draga ale to ioplaclane. zejdom 2 bp uhb, no mże 1

Lasooch 27-06-2006 17:57

ELITE PLAYER - i powiedz mi po jaką cholerę to odświeżałeś? Żeby pokazać, że niby mądry jesteś? Żeby 'pomóc' komuś, kto na pewno po tych marnych 24 miesiącach oczekuje tej pomocy? Co do tych podanych przez Ciebie skilli 65/65 to osoba zakładająca temat jeśli wciąż gra tą postacią na pewno już te skille zrobiła przez 2 lata. Więc weź wyjdź, bo się kompromitujesz.

Btw Kejw ratem śmierdzi coś. Te błędy, ten jawny debilizm. '2 bp uh, no może 1' na draga, którego 'morzesc' 'wziasc' na skillach 75/75 i lvl 30? Kejw rat jak nic.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11.