![]() |
Gdzie one są??
Mam dwa małe pytanka:
1. Gdzie można udać się na larvy?? 2. Czy mając 16lvl dam se z nimi rade( nia mam uh'ów) ps. Jestem knajtem mam skile ( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ) 38/37 i nie mam pacc |
1.okolice ankh
2.zalezy jaka profesja? |
Cytuj:
2. Nie (patrz podpis) |
chwileczkę chwileczkę...
Skoro nie masz pacc, to nie ma też Larv! One są koło Ank -.- |
hehe xD
Zapomnij o larvach (albo kup pacc'ka). Z "Umarlaków" to ty tylko w przyszłości zobaczysz vampira i mumie.
|
Cytuj:
A więc tak ... aby udać się na larvy musisz mieć dostęp do Ankahmun , żeby mieć dostęp do Ankrahmun musisz mieć Pacc'a , żeby mieć pacca musisz go kupic ( TO oczywiste :D) , jeżeli już posiadasz to o czym mówiłem to ... Z 16 lvlem dalbys sobie rady na larvach ale Uh'y moglyby ci sie przydac , ale jeżeli 16 lvl to nei skill 37 lecz proponowalbym zbeys naskillowal 50 lub nawet 60 , przynajmniej ja z mniejszym nie chodzilem. Nom wiąc trzymaj się i nie łam się. ;) |
Przy samym początku gry powinieneś najpierw zrobić skille 60/60. Ja tak robiłem i od 16 lvla na soldkach expilem. I odrazu 4 mlvl przy trenowaniu się robił.
Co do tematu to nie pójdziesz na larvy bez pacc i z twoimi skillami nie dasz sobie tam rady i tak |
Cytuj:
|
@topic Larvy
już jest temat o larvach X( :evul: P.S musisz mieć Pacc że by sie dostać do ankh :evul: |
Cytuj:
Dec 03 2005, 20:01:32 CET Killed at Level 16 by Flash Junior and by Charous |
Szukaj!
Kolejny player który nie umie urzywać opcji SZUKAJ X( !! Ale jak już zrobiles ten temat to po 1. Znajdziesz je na Ankrahmun (miejsce tylko i wyłącznie dla PACC). Po 2. Z takimi skilami bez uh nie dasz rady, chyba że masz zamiar na 1 wypad tracić 1bp ih co jest całkowicie nieopłacalne ponieważ nie ma z nich loota.
Następnym razem SZUKAJ, SZUKAJ i jeszcze raz SZUKAJ X( X( X( To by było na tyle :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |