Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Krótki hydra hunt oraz prawdziwe oblicze Xantery... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57593)

Fisalu 03-12-2005 19:45

Krótki hydra hunt oraz prawdziwe oblicze Xantery...

Link: http://rapidshare.de/files/8536584/Hydry_III.rec.html

Goomly Angel 03-12-2005 20:19

-.-

Co do hunut bylo ladnie ;], ale gdy wapdli tamci (zlodzieje, nooby itd.) to szkoda komentowac musicie sami obejrzec...Noobki sa i beda ;/

Bruckk 03-12-2005 21:23

Fajny filmik duzo nabiles expa a tych thiefow...

tomcio3396 03-12-2005 21:35

Szkoda mi was. Też już nie raz na nich wpadłem i źle sie to kończyło.

The Shodow 03-12-2005 22:08

Dsm, bolty i bohy, huhu -,-

Powers abusers noobs :evul: :evul: :evul: :baby:

adam knight 03-12-2005 22:15

eh hunt fajny ale te br to nooby ten kol chociarz mogl sprubowac uciec wy byscie jakos pomogli i byscie do miasta moze dobiegli a wy jeszcze im tp dawaliscie :/ szkoda ze gm nie akceptuja filmow bo takto moze by jakis gm zlokal ten film i by mieli przesrane za to ze sa pa:/

Shabazz 03-12-2005 22:40

Ja *******e X( ! Nooby zasrane ! X(
Wspolczucie dla Ciebie :D
Hunt nawet fajny B)

Lord'Nesteloo 03-12-2005 23:35

Ale nooby z tych Vnzl -.-

Ale Fisalu...mogles nie dolaczac do Extinction ,niepotrzebny klopot...co nie zmienia ze sa noobami~~!!

Cass 04-12-2005 09:13

;/

Moim zdaniem mogłes uciec... zaplaciles stratny na 300k+ jestes ...
znajdzie sie i nastepny raz i zaplacisz jescze wiecej a jak zaplacisz to jescze cie zabijac na koniec...
Xantera=Furora(Dark Lord's of Duskiness) X( ;(

Fisalu 04-12-2005 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cass
Moim zdaniem mogłes uciec...

Nie miałbym szans, trzech mnie biło a dwóch pilnowało wyjścia :)

miszak123 04-12-2005 11:36

Spox fillmik

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Lord'Bamboleo 04-12-2005 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fisalu
Nie miałbym szans, trzech mnie biło a dwóch pilnowało wyjścia :)

Nawet jak byś chcial uciec, pewnie bys zadaleko nie doszedł (100+lvle i ich siala ognia + szybkość)

Pozatym to juz ich kolejna zorganizowana akcja. Ciebie chociaż niedeadli. Moje spotkanie z Mumy Cute i Yetza nie skonczylo sie tak "szczęśliwie":

Dec 03 2005, 09:53:40 CET Killed at Level 38 by Yetza

a vampire shield poszedl sie j*bać X(

PS. Tak pozatym to hunt byl spox, oprocz tych "Sinsow" co przyszli na koncu :/

pilotlol 04-12-2005 12:22

spoko filmik ale duzo dedow kiedys ralem n axanterze nieciekawy serwer :p

PS : CZY KTOŚ MI POMOŻE JAK LADOWAC SZYBCIEJ SOUL POINTY Z PROMMO LUB BEZ ;(

Korek:D 05-12-2005 10:02

MOwi RL korek, zacznijmy od pozdrowien dla moich przyjaciol z xantery ktorych opuscilem hymm rok temu??
Fisalu ja to bym walczyl :D pierwsze co to bym je*** Agilitiz bo juz raz tak bylo ze dostawala wciry odemnie pod depo AB razem z michalem ja pralismy :D
ale wiesz Xantersa i inych niema to venezuelasie panoszy... jak by on byl to bylby spokoj Xantera zeszla na psy mowie wam :baby:
a tak pozatym fisalu co ty aola nienosisz?? niemogkles powiedziec kolegom zeby ***ali z sd a ty exori w turi'ela kieyd mial yellow hp i stal spokojnie padl by jak scierwo. Wogole to nieiwem sam co mam o tym myslec...tam trzeba chyba jakiejsc wojny zeby rozwalic all towarxzystwo

:cup: :cup: :cup: XANTERS , JONDIPA Legends never DIE :cup: :cup: :cup: :cup:

RL KOREK POZDRO

musc 06-12-2005 14:30

te debilne vnz juz nie pierwszy raz tak robio. Licze na to ze br ich rozwalo narazie wiekszoc bitew br vs vnz wygrywajo ci pierwsi i bardoz chialbym aby vnz musieli opuscic xantere wreszcie by sie uspokoilo anie wpada ci agilityz z kolegami i karzo placic albo zginiesz -.- nie moge sie doczekac kiedy Sinistar polegnie na zawsze. A co do tego ze moglby uciekac to neidalby rady za daleko od miasta byl a jakby ich zacozl bic to by wydal wyrok smierci na siebie wtedy ja tez bym im zaplacil. Xantera staje sie coraz gorsza:(

Madzia0022 06-12-2005 15:55

OMG !!! ja bym nieplacila juz bym wolala deda ! Tyle kasy poszlo :(

Master Knight de'Vere 06-12-2005 17:09

OmG... Masakra totalna z tą Xanterą... Nic tylk współczuć :(A w kwestii "Ja bym sie dal zabić" to różne mogą być zdania jeden woli oddać 300k a jeden woli paść i nic nie dać...

..Kajzer.. 06-12-2005 19:00

Wspolczuje.. :(( ***ane Pa.. to samo bylo na valori..Dimnariel wpadl z Apitovem do kopalni jak expilem i kazali mi placic boh albo padam.. dalem bohy to mi kazali armora.. az wreszczie doszlo do tego ze all oddalem .. i 250k+ w plecy..

Nevons 07-12-2005 22:01

Falisu ma racje padł by ja juz mam 2 dedy od ven :( power abuszerzy jedni ... mam im palcic 10bp uh na tydzien niech sie ku*** ***** zaprzeproszeniem ;/

Vesper Drago 12-12-2005 06:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adam knight
eh hunt fajny ale te br to nooby ten kol chociarz mogl sprubowac uciec wy byscie jakos pomogli i byscie do miasta moze dobiegli a wy jeszcze im tp dawaliscie :/ szkoda ze gm nie akceptuja filmow bo takto moze by jakis gm zlokal ten film i by mieli przesrane za to ze sa pa:/

nub plx , skad wiesz że to są br? ja wiem ze to są vnz...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43.