![]() |
Isle of Kning
Słyszłem że na ilse of king na każdego zabitego monka placi sie 1k czy to prawda? :baby: ?
|
wydaje mi sie ze zle slyszales....... ale nie jestem pewien
|
faktycznie, zle slyszales :) Generalnie jest tak, ze jeżeli wejdziesz bodajże na 3 piętro, to automatycznie jestes uwięziony i żeby wyjść musisz zapłacić 1k (sumy dokładnie nie pamiętam...) :)
|
Dodatkowo za kazdego zabitego Mnicha placisz 1k. Powyzej bodaj 40lvl'a 10k.
|
macie racje ale jak nawet uderzysz monka to i tak płacisz a nawet jak wejdziesz na piętro wienc szkoda prubować chyba że chcesz kaske tracić ;)
|
Thx Thx
Dzienki, ale na samym dole moge skilowac co nie? :) Mimo wszysko ogromne thx
|
:/
na samym dole som ghoule i jeszcze niżej z hyba 5 / 6 ghouli a jeszcze niżej ds i ghoul i stalker dalej to nie prubowalem iść ;)
|
jak wejdziesz na 3 pietro i zabijesz monka to musisz zaplacic 1k zeby odplynac z wyspy/...... ja o tym niewiedzialem z kolega i poplynelismy tam.... zabilismy monki i chcielismy wracac ale tu niemozna.... nikt nie chcial przyplynac z 2k zeby nam dac (oddalibysmy)...... to moj kolega poszedl na monki i dednol.... wzial 2k i przyplynal i zaplacilismy i odplynelismy..... juz wiecej tam nie bedziemy wchodzic... moj kolega przyplacil to smiercia i 1k a ja tylko 1k
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35. |