![]() |
Co lepsze Demodras czy Warlock??
Demodras :evul: i Warlock :mag: daja tyle samo EXP, ale ktorego lepiej zalatwic?
P.S. Zabrak polskich znakow odpowiada moj komputer (bo nie polski). |
eehhh z Oglodanych Filmow wychodzi ze warlock o wiele lepije wali od demondrasa a demondrasa mozna wyropac na Pohu
|
mi sie zdaje ze warlock (dluzej sie go bije wiec zadaje ci wiecej dmg) ale smoczek potrafi załozyć ostre combo (specjalnosc bossów)
|
Demodrasa nie pohuncisz bo tylko czasami występuje ale warlock chyba mocniej może przywalić. Zresztą spróbuj sam :D (joke)
|
Do tej pory zabito niewiele demodrasow, ale z tego co mozna stwierdzic Demodras wali mocniejsze hity niz Warlock, a do tego przyzywa DL, wiec Demodrasa ciezko zabic, ale Warlock sie robi niewidzialny co dodatkowo utrudnia zabicie.
|
@Up
Demodras nie przyzywa DLi... Z tego co wiem, to on przywołuje zwykłe smoki, chociaż... Mogę się mylić. :P |
Demodras nic nie przywołuje :P
|
no ja też na filmiku nie uświadczyłem summona Demodrasa. Imho Wl jest chyba troszkę silniejszy ;]
|
najlepszy jest pan Edmund Parobek herbu zgniłu burak z Kielc ten gośc wymiata i nie ma lepszego niż on
co za różnica, nie dojdze sie tego który z tym potworów jest lepszy ponieważ nawet wśród samych warlocków trafiają sie gorsze i lepsze i nie sposób tego usrednić jeden potwór może sypać komba jedno po drugim a drugi może zostać ubity z dziecinną łatwością, możemy jedynie dywagować na ten temat tak samo jak na temat czy Dinozaury wygineły po uderzeniu asteroidy czy z innych przyczyn. Czyste gdybanie |
Demodras sie bardzo silnie leczy i przywoluje smoki. Wali tez niezle hity, i ma bardzo mocny armor.
Warlock sie leczy troszke, przywoluje niegrozne stone golemy. Tak jak demodras wali niezle komba, trudno to porownac. Slaby armor. |
@topic DEMODRAS|Warlock
HIT 200-400 200-300 Loot słabszy lepszy Summony Drag lub Dl (lepsze) Stone Golemy (słabsze) PODSUMOWANIE : Według mnie mimo większych hitów i lepszych sumonków to lepszy Warlock :) ;) :p B) :] :cup: :evul: |
Gdy gralem stara postacia to Demodras byl dla mnie gorszy... Warlock jak mi przywalil to przywalil! :wiking: Moi zdaniem Demodras jest lepszy..
|
Demodras.
~.~ |
Demodras chyba lepszy. Z tego co wiem mój braciszeq jak lał Demodrasa to mówił że lepszy od warlock'a...
|
Jasne ze smoczek
|
Ej jak piszecie co lepsze to napicie chociasz dlaczego ??? Dlamnie lepszy warlock http://img43.imageshack.us/img43/1280/warlock6ty.gif bo lepszy loot :] ale na demodrasie http://img43.imageshack.us/img43/173/dragonlord2wt.gif można tak jak na warlocku dobrze expic B)
|
Jak dla mnie lepszy warlock bo z tych filmikow co widzialem z obydwoma to większe problemy były z ubiciem warlocka.
@Fluid Na demodrasie raczej nie poexpisz bo on chyba nie ma stałego respa. |
Moim zdaniem - zdecydowanie Demodras. Z tego co wiem bije mocniej, a najgorsze są comba. Potrafi sypnąć mocno. I summonuje...
PS: y0 all ;) pierwszy post na tibia.pl :D |
Warlock
... |
Cytuj:
Dec 02 2005, 13:56:25 CET Killed at Level 19 by Kaiser Chronus |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |