Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Murders Incorporated :( :( (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57639)

Liquid 04-12-2005 09:54

Murders Incorporated :( :(

A wiec zalozylem ten temat dla wszystkich zwolennikow gildii MI

Otoz w nocy z 3 na 4 grudnia 4 osoby z MI zostaly brutalnie zhackowane i 2 z nich (Golden Rasel i Nexoriu) banished do 10 grudnia, poza tym Joixazi zostal zabity przez Folari :( i jeszcze jedno Folari zostal zabity przez demona:(

Te 4 osoby doswiadczyly hacka :(:(:(:(

Ucierpial na tym rowniez Izmoks (121 elite knight) rowniez z MI poniewaz trzymal itemy w domku u Joixaziego a wiec okolo 3mil gp poszlo sie wietrzyc.

Jak mozna bylo byc tak perfidnym.....

Mam nadzieje ze ktos odpisze w tym poscie

Endino 04-12-2005 11:11

Szkoda ze catsoomoto nie mial haka bo najbardziej na niego zasluguje ...

no a chlopaki skoncza uzywaniem shitow typu aimbot,mc bo nie warto ....

Eny the Noob 04-12-2005 11:40

Kto tu uzywa shitow, co Endino?

@Endino Co do hacka to dostali go w najmniej odpowiednim momencie, chodz nie wiem czy na hack jest odpowiedni moment. Mam nadzieje ze sie nie poddadza bo wszystko da sie odrobic. Btw Na hacka najbardziej zasluguje Lecther i jego "unofficial software" !!!!

@Liquid Zeby tylko 3mln :( Wiekszosc osob mowi ze wojna juz skonczona - oby tak nie bylo :/ Mowi sie ze hackuja tylko koledzy :/ Ale czasami tez sa to osoby z kompleksami, bo gdyby nienawidzil(i) MI to by zrookowal te chary, wiec sadze ze ta osoba po prostu ma kompleksy takie jak Mr Stringi czy Reks

P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/

Endino 04-12-2005 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
P.S Endino skad wiesz ze to hack przez Aimboty? A po pierwsze : SKAD DO ***** ***** WIESZ ZE ONI TEGO UZYWALI? Gdyby mieli to by nie padali od Liama na double UE :/

sami sie przyznali to wiem ^^

Eny the Noob 04-12-2005 14:07

A Ty sie przyznales ze codziennie walisz konia pod prysznicem ... Slowa...

kidler 04-12-2005 14:13

@up

A ty wlasnie pokazales jakim jestes idiota.

@topic

I bardzo dobrze, ze ich shackowali. Zaslozyli sobie~

Btw:
11:09 Fast'molt: strzez sie
11:26 Folari: jak juz kiedys mowilem wyjdziesz padniesz

Tak mowili wczoraj rano, ciekawe czy mi cos dzis powiedza. ;)

ragafewee 04-12-2005 14:44

┼ :( ciekawe kto to zrobil : (

Diablord 04-12-2005 15:10

Catsoomoto nie zasluguje na haka. Mysle ze nikt nie zasluguje nawt wrogowie w czasie wojny. Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny :((

Endino 04-12-2005 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord
Prawdopodobnie czlonkowie After~ hakneli. Szkoda ze prawie cale MI stracilo kase itd. To prawdopodobnie koniec wojny :((

Moze jeszcze wyslalismy im aimbota zeby wygrali wojne?! 8o 8o 8o

Oplaca sie cheating??? :)))

Eny the Noob 04-12-2005 16:18

@Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.

@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl.

@Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.

Losari 04-12-2005 16:25

Haha a ja wiem ze wojna sie nieskonczy bo jak to Joix powiedzial to tylko 1lvl i troche kasy^^

sernic 04-12-2005 16:28

Endino... ale wybrales moment chlopaki dostali haka a Ty co ? myslisz ze to przez aimbota malo jest glupokow co wystawia keyloggery na forum i mowi ze to spoko filmiki .. popatrz na swoja gildie jak liam strzela sobie sdki z za ekranu i jaka masz szybka reke. A Ty obwiniasz pozadnych ludzi , ja poweim to samo co Eye zeby oni mieli aimboty to nie padli by na 2 ue

Zdzislaw Petara 04-12-2005 16:31

To napewno nie jest koniec wojny... MI nie podda się tak łatwo, więc raczej nie widze powodów do radośći w After~

Hich 04-12-2005 17:17

No jedyna gildia na Aurea jaka uzywa bota After~ (moze nie jedyna ale najbardziej znana) Kiedys na wojnie sobie ide i biegnie ktos nie pamietam dokladnie (jeszcze to zorros bylo) i sie zastanawiam czy hunter uzywa sd (bo to byo obok hunterow przy dwarf bridge) ale to liam biegnie i zza ekranu z sd na*******a

kidler 04-12-2005 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
@Kidler Gadaj tak dalej to sobie na cos zasluzysz. Dzis Ci powiedza zebys zjezdzal z tego servera. Idiota to Ty jestes.

@Diablord To nie jest koniec wojny. Ale nie dziw sie ze Joixazi, Folari, Nexoriu , i Golden sa *********. Tez bym byl.

@Endino Bez AimBota, po mass hacku - i tak przegracie.

Kto mi powie? Gdzie mi powie? Co mi powie?
Hahaha... smiac sie czy plakac?

Vomusu 04-12-2005 17:35

Niema co sie cieszyć, że MI mieli hacka !! To nieznaczy ze przegrają !! I TAK JESTEŚCIE LEPSI !! 3majcie sie cała Aurea za wami !! Murders Inc.. Rullez :]

Eny the Noob 04-12-2005 18:05

Kidler jest jednym z tych ktory lubi lizac dupe Aftermath~ Zeby tylko sie nie zdziwil jak bedzie musial zwijac interes jak MI wygra.

@Vomusu MI wygra. :) Dzisiaj Aftermath sobie poexpi, moze jutro cos nadrobia, no i koniec :p

@Hich Widzisz, dlatego Liam ma takie dobre PVP - umie strzelac zza ekranu. Ja tak nie potrafie. Ale Lecther jest juz bliski opanowania tej sztuki :)

@Diablord Prawie cala kase? :o Jakby tak bylo to moglby byc koniec wojny a tak nadal ona trwa ;d

//Noob

Diablord 04-12-2005 20:42

To będzie chwilowe zawieszenie broni i odpoczynek. A później znów padnie Liam i morale się podniosą. Oczywiście nie wszyscy stracili kase i nie cała. A ci którzy stracili szybko to odpracuja mam nadzieje B)

Eny the Noob 04-12-2005 20:58

Wszystko zalezy od tego jak szybko osobe, ktore zostaly zhackowane podniosa sie z tego. Tez mam taka nadzieje. Ale zamiast Liama wolalbym Julie, Lecthera oraz Malathore ;>

Slait 04-12-2005 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Losari
Haha a ja wiem ze wojna sie nieskonczy bo jak to Joix powiedzial to tylko 1lvl i troche kasy^^

Prawda GoGoGo Murders Inc.
btw. Nie Wiem jak polacy moga walczyc z polakami..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31.