![]() |
znikajace bagi
otoz czy jest jakies racjonalne wytlumaczenie na to ze....? no wlasnie
expie sobie na minoskach i robie lootbaga klade w jakims miejscu baga( w nim parcel z backpackami) i chodze zbierajac loota az nie bede mial capa.Wtedy ide do lootbaga i sie rozladowuje.Nastepnie przykrywam tego lootbaga 1 cialem minoska. no i wlasnie okolo 3 razy zdarzylo mi sie ze lootbag jak i cialo zniknelo! napewno nie byl to ktos kto zwinal lootbaga tylko jakis bug czy cos nie wiem czy sa sposoby aby nie znikal???? troche to wkurza jak masz baga na 8967.00 oz lootu z minosow i on zniknie :( ogolnie to zdarzylo mi sie to tylko 3 razy ale to wkurzajace |
Proste rozwiazanie : cialko minoska do wody a lootbag sobie pcha . Moja rada: lapiej ukrywaj lootbag lub nie oddalaj sie od niego za daleko. Nie ma takiego bugu (jednynie po restarcie serwera znikaja takie rzeczy) ;)
|
Jeśli włożyłes lootbag do minosa, to twoja już wina. Bo materia organiczna (minos) się rozkłada, a w przypadku tibi, również wszystko co jest w jego wnętrzu. A jeśli położyłeś ciało minosa na bagu, to widać go przecież, gdy minos się zacznie rozkładać, i ktoś Ci podwędził, a ciało do wody, albo całkiem się już rozłożyło.
|
Moze wkładasz loota do potwora a jak on zniknie to juz nie uratujesz loota albo poprostu ktos ci kradnie jak ciebie nie ma w okolicy :) lepiej znajdz sobie inna kryjówkę na loota :)
|
expisz na seni chyba jesli tak to tam jest 2 lub 3 razy dziennie zapis snie i sie all czysci terz tak mialm a nikogo nie bylo bo malo kto ma klucz i mi 6 k oz poszo w wiece w co
|
tak pod senja expie i bankowo tam nie bylo ludu a bag byl pod minosem
|
tez tak mialem tylko ze na foldzie, to chyba takie czysczenie serva ale bez restartu
|
jak wlozyles do mino to razem z cialem zniknal. jesli nie to ktos se wziol. ja robie lootabagi na ghostlandzie i nic. Chowam do scorpio co z nich nie ma looty i po kija ktos chialby go przeszukiwac
|
znowu podwójny post X( sorx
|
Mi nikt loota nie kradnie, bo mam go ciągle przy sobie i popycham (może trochę męczące, ale skuteczne). Raz przez moją głupotę wrzuciłem loota do ciała minosa i... zonk... ni ma :o .
PS: sporo się zarabia na ludziach, którzy ukrywają looty pod stertą śmieci (kiedyś nawet znalazłem nowego parcela o wadze +3000 oz.). |
tak jak ktos powiedzial jest to takie "czyszczenie serwera" tylko bez wywalenia graczy z serwera... jak sie nie myle to kiedys o 13.00 jeden byl...
|
takei "czyszczenia" odbywaja sie dosc regularnie w niektorych lokacjach. doskonalym przykladem sa krypty. kto byl ten wie
|
Mi na zamku koło AB się raz, też podobna rzecz się trafiła, lecz nie znikł lootbag :p tylko ciała i wszystko co leżało na wieży z berserkerem.
|
up: moze ktos po prostu wszystkie ciala powyrzucal do wody??Raz (tylko raz) widzialem jak jeden gosc wyrzucal ciala a jak sie go spytalem czemu tak robi odpowiedzial "bo nie lubie smieci":)
topic:mi sie jeszcze ani razu tak nie wydarzalo i moim zdaniem po prostu ktos ci ten lootbag zabral |
Cytuj:
|
Cytuj:
koles! poczytaj wyzej i dowiedz sie ze to "czyszczenie" bez restartu ktore ma miejsce w niektorych lokacjach omg... |
Cytuj:
|
AD @ll
Ja mialem taki sam przypadek kilka razy na Dark katedra, i wydaje mi sie ze wszystkie lokacje sa czyszczone ale z rózną czestotliwoscia.
Poprostu znikaja wszystkie ciala i przedmioty lezące na ziemi. odbywa sie to bez zadnego kicka grajacych, i wyglada dosc dziwnie :) bo idac w jedna strone widzisz lezace wszedzie zwloki i wyrzucane z cial przedmioty a gdy wracasz za kilkanascie sek od pewnego miejsca zaczyna sie czysty teren. :) z rozmow z kolegami dowiedzialem sie ze powyzsze dotyczy takze lokacji Mintwalin, wierzy mino na Darashi, Tombow, rot cave o ile jedne lokacje sa czyszczone 1-2 razy dziennie to inne czyszczone sa dosyc czesto i nie za bardzo wiem czym to jest spowodowane. jedyna rada... nosic lootbaga przed soba, bo o ile wiem z mojego doswiadczenia nie znika nic co jest w zasiegu wzroku jakiegos gracza |
Cytuj:
im wiecej śmieci na serwie tym bardziej jest on przeciążony |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |