Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Digimon:< (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57656)

Nerox 04-12-2005 11:28

Demon :<

Ehh wybralem sie na demony a ze spawn byl zajety postanowilem zabic demona na parachmencie (a tam mala niespodzianka xD), zreszta sami zobaczcie xD!

http://rapidshare.de/files/8592058/N...demon.rec.html

Thalas ;) <film ten jest pod tibie 7,5>

http://rapidshare.de/files/6954421/thalasyo.rec.html

Próba ice rapierów by Kenuy xD! <film ten jest pod tibie 7,5>

http://rapidshare.de/files/8673174/icerapiers.rec.html

Tige 04-12-2005 20:50

WooooooW super fajowy Filmik Neroxico :*****

Jesteś najfajniejszy na celeście!!
i kto Ci podskoczy? dzielnie stawiłeś czoła niebezpieczeństwu które stwarzały te niedobre czerwone brzydkie Demony! Lecz nie ulękłeś się i z jaką gracją machałeś... ręką przy demonach !! ach!! xD

I dodam morał jak zwykle do opowieści pełnej grozy!
"Żadna głupia COCA-COLA nie zastąpi Ci JABOLA." xD!

A więc podziwiajcie Dzieci i nie tylko, ten jakże piękny a zarazem estetycznie nakręcony filmik przez Najfajniejszego ludka na Celescie xD! a chodzi tu oczywiscie o wczesniej wspomnianego Neroxoxa

I pamiętajcie! przed umyciem zębów zawsze łyknijcie Jabolka, jego smak jest nie ocenioną skarbnicą smaku ! xD! To mowilem Ja... Jabolowa Ofiara Tige'roox!

\,,/_

Hail Teddy bears! :*

KSU - To jest to
"...Lubie jak moi starzy kumple, gdy znów zobaczą mnie po latach z odrazą patrzą na mój wygląd i wciąż mnie mają za wariata, lubie gdy wzniosłe masz zamiary, kierujesz mnie na droge cnoty i marszczysz czoło gdy w nagrode słyszysz mój zdrowy śmiech idioty...
To jest to... To mój świat..."

xD!

Jess Brig 04-12-2005 21:09

:)

Film nawed fajny ale myslalem ze bedzie sie cos na nim dzialo xD
Troszke przynudnawy gz lvl

Midarth 04-12-2005 22:11

"Free"
Jasne niech ktoś sobie zginie, nie mój problem bo w końcu mam 4 k many~
"Piszą po gma, powiemy że nam spawn zajęli itd."
Jestem ciekaw jak szybko tamten koleś dostał by hunta na pvp? W 2 tygodnie po starcie serwa?

Ogólnie filmik nieciekawy i tylko pokazuje, niestety, naturę high lvli.

Feli90 05-12-2005 06:51

Niezly lvl i druid hmm niezle.
Ladna solowka

Rezidew 05-12-2005 12:01

Ta.. Filmik troche nudny :P a te demony dozo hp Ci niezabraly wtedy, mogles chociaz sprobowac solo warlock questa ;P

Fire Necromacer 05-12-2005 12:32

13:20 Ne'roox: fucking autouh

Albo może jak zabiłeś priestess to ci się pokazało "torget lost", a wiesz co to znaczy? Ze masz bota na nawalanie z runek i Uhanie B) chwała ci za to, że nie używasz na światło, ale sam się sprzedałeś, że autouh -.-

Jeśli ktoś się przyczepi, że ja mówie "on", a nie "ona" to dobrze mówie :p
w filmie widać, że mówią do ciebie "on"

Co do filmu to nudny...

-=HuRu=- 05-12-2005 12:55

Ahhhh ta Celesta . . .
Powinno być mniej Non-pvp żeby dużo takich jak ty nie grało "Free" -.-
Co do filmu . . . co w tym nadzwyczajnego, na taki lvl to chyba nie sztuka przebiec z ptk:1 do ptk:2 na Mana Shieldzie -.-

@EDIT: Tige chcesz może troche wazeliny czy wolisz bez ?

Mazur...^^ 05-12-2005 14:07

nuuuuuda...co chciałeś przez ten film pokazać??to jaki masz lvl? omg -.-'
non-pvp roxxxx :cup:

Nerox 05-12-2005 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fire Necromacer
13:20 Ne'roox: fucking autouh

Albo może jak zabiłeś priestess to ci się pokazało "torget lost", a wiesz co to znaczy? Ze masz bota na nawalanie z runek i Uhanie B) chwała ci za to, że nie używasz na światło, ale sam się sprzedałeś, że autouh -.-

Jeśli ktoś się przyczepi, że ja mówie "on", a nie "ona" to dobrze mówie :p
w filmie widać, że mówią do ciebie "on"

Co do filmu to nudny...

hahahah na jaki czort mi autouh ? jak bys ogladal w spowolnionym tempie film(chodz wiem ze troche nudny xD) to zobaczyl bys ze hero sie leczyl ostro i do niego to pisalem.
Btw pozatym uhow nie mialem przy sobie xD

Tige 05-12-2005 14:55

No to jazda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=HuRu=-
Ahhhh ta Celesta . . .
Powinno być mniej Non-pvp żeby dużo takich jak ty nie grało "Free" -.-
Co do filmu . . . co w tym nadzwyczajnego, na taki lvl to chyba nie sztuka przebiec z ptk:1 do ptk:2 na Mana Shieldzie -.-

o ****a dziecko z Tibia.pl sie odezwalo. Ulomne czy troche *******niete na ryj kombajnisty?

dobra niewazne :)

Teraz Odpowiedz:
Ze zazdroscisz komus takiego lvla to nie znaczy ze musisz po nim jechac wywloko pakistanska, sam bys nabil jakis lvl a nie siedzisz przed monitorem w*******asz galy jak sroka w ****e i myslisz ze jestes spoko bo grasz w gre 2D. Za kogo ty sie masz? Twoim bogiem jest Tibia? (Pytanie retoryczne) Siedzisz w chacie c*** wie gdzie (pewnie w Uzbekistanie) c*** wie po co i patrzysz na swego ludzika jaki on za***iscie ubrany, zastanow sie do kogo i co mowisz... Jak nabijesz 150 lvl to sie odezwij moze Ci pogratuluje, zaznasz mej łaski.

@EDIT: Tige chcesz może troche wazeliny czy wolisz bez ?[/quote]

A Ty wolisz *******ca czy Esa? masz rowniez do wyboru Zespol Downa oraz Uwaga!! Nowosc! mozliwosc dostania rozpedzonym c***em w czolo!! Jesli jestes na tyle uŁomny to masz do pomocy swego kolege z Gry 2D! mozesz go zapytac o zdanie, badz tez mozesz zadzwonic do swojego Psa ! jedyna taka okazja mozesz z nim porozmawiac o wszystkim! nawet czy podobalo mu sie ostatnim razem jak mu dawales.

Pozdro :)

roXen 05-12-2005 15:21

Filmik jest masakrycznie nudny :/ i tak naprawde nie wiem co chciales nam przekazac poprzez ten filmik :/ Ale jedno przyznam, nice char ^^ szkoda ze druid xD

prodavon 05-12-2005 15:36

Omg

Jaki nobski filmik ale mi niespodzianka o k***a dobrze dla ciebie ze tam jest non-pvp bo bys wyladowal na roku dziewczynko ...

-=HuRu=- 05-12-2005 15:41

@ Tige: no i właśnie widać kto tu jest kretynem (ty) niedość że wchodzisz w dupe w parwie każdym poście to jeszcze mnie oczerniasz za to że powiedziałem to co uważam za słuszne w sumie nie musiałem tego mówić żeby wyszło jakim jesteś idiotą. To chyba proste, jak byś miał jakiś problem zrozumieć co napisałem to poproś sąsiada albo kogoś z rodziny.
@ Edit: widać że Tige taki lepsiejszy jesteś mam prośbe, mianowicie nie dziel sie swoimi doświadczeniami rodzinnymi (ostatni wers)

Mich@ł 05-12-2005 16:04

Jakby gral na pvp wordl to zapewne by tego nie zrobil... nie sądzisz?
a co do bota to on NA PEWNO GO UZYWA bo przeciez strzelac na battle sie nie da do potworkow nieeee?

btw mały lvl;o

Nerox 05-12-2005 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mich@ł
Jakby gral na pvp wordl to zapewne by tego nie zrobil... nie sądzisz?
a co do bota to on NA PEWNO GO UZYWA bo przeciez strzelac na battle sie nie da do potworkow nieeee?

btw mały lvl;o

UAHSUAHUAH od kiedy do potworkow nie da sie strzelac na battle bauehauehahe

Nerox 05-12-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez prodavon
Jaki nobski filmik ale mi niespodzianka o k***a dobrze dla ciebie ze tam jest non-pvp bo bys wyladowal na roku dziewczynko ...

moze i jest nobowski a ze non pvp to nie znaczy ze nie mam skilla pvp.

Nie znasz mnie wiec~mozesz opowiadac o dupie maryli.

Edit:dodałem kolejne filmy, moze tym razem ciekawsze ^

Zao 05-12-2005 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tige
o ****a dziecko z Tibia.pl sie odezwalo. Ulomne czy troche *******niete na ryj kombajnisty?

dobra niewazne :)

Teraz Odpowiedz:
Ze zazdroscisz komus takiego lvla to nie znaczy ze musisz po nim jechac wywloko pakistanska, sam bys nabil jakis lvl a nie siedzisz przed monitorem w*******asz galy jak sroka w ****e i myslisz ze jestes spoko bo grasz w gre 2D. Za kogo ty sie masz? Twoim bogiem jest Tibia? (Pytanie retoryczne) Siedzisz w chacie c*** wie gdzie (pewnie w Uzbekistanie) c*** wie po co i patrzysz na swego ludzika jaki on za***iscie ubrany, zastanow sie do kogo i co mowisz... Jak nabijesz 150 lvl to sie odezwij moze Ci pogratuluje, zaznasz mej łaski.

A Ty wolisz *******ca czy Esa? masz rowniez do wyboru Zespol Downa oraz Uwaga!! Nowosc! mozliwosc dostania rozpedzonym c***em w czolo!! Jesli jestes na tyle uŁomny to masz do pomocy swego kolege z Gry 2D! mozesz go zapytac o zdanie, badz tez mozesz zadzwonic do swojego Psa ! jedyna taka okazja mozesz z nim porozmawiac o wszystkim! nawet czy podobalo mu sie ostatnim razem jak mu dawales.

Pozdro :)

A kolega widze jest niedorozwiniety umyslowo i jedzie sam po sobie ,-) Gz inteligencji... swoja droga 3/4 ludzi z Uzbekistanu, z ktorego sie smiejesz, i ktorego nazwy pewnie wymowic nie umiesz jest inteligentniejszych od Ciebie... Juz chyba kazdy wie dlaczego jak ktos z Celesty wstydze sie momentami tego ze jestem Polakiem... wyobrazcie sobie co sadza inny o takich kretynach...

Yours Durin~

Mystic Bosman 05-12-2005 20:59

Ktos tam napisal cos o tym spawnie , i dobrze , nielubie zlodziejstwa na non pvp i wiem jak je zwalczac , a wywalenie kogos w polowie demon huntu kiedy niema loota skutkuje , a co do hunta na pvp , moze i bym mial , non-pvp to moj swiat i tak jak jedni kochaja pvp ja kocham non pvp bo zeby tu kogos zabic trzeba sie wykazac bardzo xD elo moto xD

Tasiorstrasz 05-12-2005 21:18

Dobra beka widze, Tige , ciekawe teksty ^^ :D , warto bylo wejsc isie posmiac ,ale filmik naprawde nieciekawy :P niby gratz ze przebiegles miedzy tymi demkami (mogles chociaz parchment zabrac dla adrnaliny :P) , gl w dalszej grze ;)

Hail Non-PvP :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29.