![]() |
Wojna z Arcanii WMV
Kolega poprosił o zrobienie filmu...a więc zrobiłem ale nie wiem czemu nieraz są lagi....:/
link: http://rapidshare.de/files/8593764/War*****.html |
No to ja powiem ;] ze ten filmik jest niezly :D wkoncu to moj przyjaciel robil wiec niema innej mozliwosci tylko musi byc swietny :D czasami sa lagi ale ogolnie jest spoko :P :cup: B) :]
|
Koment plx ;p
|
Dobry Film ; )
Hail Arcania Hail DPFT Hail Friends ;o |
huh...
ledwno co zaczolem sciagac jeden a tu juz drugi mam nadzieje ze oplaca sie sciagac ;] |
móze byc ale mugłby byc dłuższy ale Gratz :cup:
|
Dobra robota BRO! Filmik fajny, muza dobrze dobrana do klimatu. Te lagi to dlatego ze za duzy obraz wzioles no i Lindlay szybko biega ;].
|
No no niezle misie podobalo tylko czasami lagi a tak Btw daj tytul tej 1 piosenki co leci do konca prawie ;d ;)
|
zanim wojna sie skaczy i bedzie jeszcze kilka takich walk ; ] i moze vaxelud zrobi dlugi ladny filmik xp
|
Dajcie Tytul Tej Piosenki Blagam Was :((( Podoba Misie :/
|
Tytul Piosenki
Drunkenmunky - Calabria
|
niezły filmik :)
KOCHAM ARCANIE !!!!!!! |
No zimek ladny filmik extra muza tylko szkoda ze laguje ;/
|
Tytuł
Dj Furax-Calabria
|
Hehe film lipa...lag + 1,5 min filmu (joke?)
Ten poczatkowy napis mnie naprawde rozsmieszyl 8o Poza tym wojna sie nie skonczy, masslog to przeklenstwo...ale warto czekac na nastepne filmy Shyan'a :p |
pff...
--------------------------------------------------------------------------------
Hehe film lipa...lag + 1,5 min filmu (joke?) Ten poczatkowy napis mnie naprawde rozsmieszyl Poza tym wojna sie nie skonczy, masslog to przeklenstwo...ale warto czekac na nastepne filmy Shyan'a Drogi....krytyku pokaż naco ciebie stać zrób jakiś pożądny filmik i tyle a zresztą pisałem ze sa lagi więc poco ściągałeś kolega mnie poprosił żebym zrobił to zrobiłem.... |
ej
czy mugłbym dostać linki tych piosenek skąd je ściągnołeś jak masz je na kompie to zrub je w rapidsheru i daj link plz bo mi sie spodobały z gury dziękuje :)
|
Nice...
Film nawet spoko... Troche zamieszania, ale efekt nawet niezly... Osobiscie wole filmy robione w rec., ale ten jest naprawde spoko. Gratz takiego filmu ;]
|
=))))
Dzięki za spoko komenty ;] mam nadzieję że będzię więcej takich Koment. ; D
|
Turtlesy Zawsze Wygrywaja :) !! ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:24. |