Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Problem z tym forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57703)

Lord Arthas 04-12-2005 16:15

Problem z tym forum

Wybralem temat Co jest lepsze warlock czy demodras (napisalem odpowiedz i .... i wiadomosc pojawila sie w innym temacie...) Moze kots mi pomoc??

Szpicel 04-12-2005 17:59

- Czy to jest na tyle wazne by zakladac nowy temat?
- Nie !

Moja rada: Skopiuj tamtego posta, wklej w odpowiednie miejsce, wyedytuj zlego posta (tzn. skasuj go i napisz wrong topic, albo cos w tym stylu). ;)

Walekifa 04-12-2005 20:26

@UP e huhu

Ale to może być poważny problem :P (zły dział niestety)

Ostatnio skomentowałem topic o chachero,a post pojawił się w temacie o druidzie solującym behe. :P

Dr. Omader 04-12-2005 21:45

Mozliwe ze moderator przyczepil twoj temat do innego, ktory byl podobny.

Lord Arthas 05-12-2005 13:27

I znowu to samo... odpowiadam na dany temat a tutaj gdzie indziej sie pojawia odpowiedz ojojojojoj... cos nie tak :kat:

Dr. Omader 05-12-2005 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Arthas
I znowu to samo... odpowiadam na dany temat a tutaj gdzie indziej sie pojawia odpowiedz ojojojojoj... cos nie tak :kat:

Pierwszy raz slysze o czyms takim. Nie mam pojecia o co chodzi, innym dobrze dziala.

Radix 05-12-2005 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Arthas

Jestes pewny, ze TY sam dobry temat wybierasz ? Moze przegladasz forum w paru okienkach i klikasz nie w ta co trzeba. Skoro jestes jedyna osoba, ktora tak nazeka, to cos tutaj jest nie tak i to moze nie byc problem z forum. Odziwo na TEN temat dobrze Ci wysyla posty...

Walekifa 05-12-2005 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radix
Jestes pewny, ze TY sam dobry temat wybierasz ? Moze przegladasz forum w paru okienkach i klikasz nie w ta co trzeba. Skoro jestes jedyna osoba, ktora tak nazeka, to cos tutaj jest nie tak i to moze nie byc problem z forum. Odziwo na TEN temat dobrze Ci wysyla posty...

ekhm!!

w temacie jest 8 postów,mogłeś je przeczytać :P ja też miałem taki błąd.....

Maximus89 06-12-2005 15:50

Kiedys miałem taki problem ze moje tematy i komentarze poprostu znikały.... i wiem ze same znikały bo nie było po ich sladu(brak powodu usuniecia itp). Zrobiłem formata i teraz juz jest wszsytko w porzadku

Raul 06-12-2005 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximus89
Kiedys miałem taki problem ze moje tematy i komentarze poprostu znikały.... i wiem ze same znikały bo nie było po ich sladu(brak powodu usuniecia itp).

A Ty myślisz, że nie da się usuwać tematów/postów bez powodu usunięcia? 8o

Maximus89 06-12-2005 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
A Ty myślisz, że nie da się usuwać tematów/postów bez powodu usunięcia? 8o

Rozumiem ze WY(modkiowie i adminy) zawsze znajdziecei coś złego w tematach, ale w moich postach nie było NIC co by łamało regulamin forum. Po prostu znikały tak jakby nigdy ich nie było... Pisałem temat/posta, wychodziłem ze strony, a za 15-30 min wchodziłem spowrotem i juz go nie było....

Walekifa 06-12-2005 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maximus89
Rozumiem ze WY(modkiowie i adminy) zawsze znajdziecei coś złego w tematach, ale w moich postach nie było NIC co by łamało regulamin forum. Po prostu znikały tak jakby nigdy ich nie było... Pisałem temat/posta, wychodziłem ze strony, a za 15-30 min wchodziłem spowrotem i juz go nie było....

Może był to spam,offtopic,albo tematy tylko i wyłącznie do nabijania postów?(sam niewiem co w nich złego,ale ok...)liczne błędy ortograficzne,albo sam niewiem co.Przecież nie kasują ci ich na złość :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12.