![]() |
Mikołajowe życzenia!
Duuużo śniegu, dużo wolnego, jak najszybszego łącza, zero lagów w grze, darmowych PACCów :) Już teraz życzymy Wam udanych prezentów pod poduszką, no i pod choinką. Cały Tibia.pl team też czeka na prezent bo byliśmy bardzo grzeczni, ale zobaczymy czy go dostaniemy 8o. No właśnie bo tylko kto był grzeczny może dostać prezent, na szczęście nie dotyczy to gry :). Niektórzy z Tibia.pl znaleźli już św. Mikołaja. Jeśli ty chcesz sprawić jakiś prezent komuś pod choinkę, zerknij tutaj . Dlaczego tak wcześnie te życzenia? Lepiej wcześniej niż póżniej, a pozatym ktoś mógłby zapomnieć :)
|
No to fajnie się zapowiada.Czy św. mikołaj jest w innym miejscu niż rok temu?
PS: Ile kosztuje teddy bear (chodzi mi o xxx-xxx)? |
Cytuj:
|
Mikołaj jest zawsze gdzies tam w domku na lodowej wypie,nei wiem jak dokladnei bo dopiero we wtorek ide do mikolaja pierwszy raz :D
edit: a powie mi ktos na ktorej jest wyspie i co mozna dostac ? |
ja na wzajem zycze calemu team tibia.pl wszystkiego najlepszego xD
|
Również życzę wszystkiego najlepszego.
Ładny obrazek ;) |
Zpekuje Mikołaja i zlootoje Beaara!! :D Wszystkiego najlepszego all;]
__________ Drut to lama |
Nawzajem...
|
A czy Mikołaj będzie tylko na lodowych wyspach czy pojawi sie ( jak w tamtym roku ) w innych miastach ?? :confused:
|
wszystkiego najlepszego nawzajem.:)) Wesołych Świat!!:P
|
Dziękuje za życzenia.
Pozwole sobie skomentować obrazek: - Co tam robi Dejvo - Dlaczego jest Hage , a nie Hege? |
yeah..dziękuję za życzenia i życze wam (tibia.pl squad) wszystkiego najlepszego
|
Wszystkiego najlepszego wszystkim ^^. A św. Mikołaj ma renifery :P? :D
|
dejvo robil ten fake, widocznie pomylka...
|
nawzajem X)
|
dziekuje i zycze wam tego nawzajem.
zeby nie bylo lagow na serverze. zeby stronka sie rozwijala. samych thunder hammerow i duzo gp :) |
:)
Wszystkiego najlepszego wszystkim i pozdrowienia :) .
Gdzie jest Św. Mikolaj (na której wyspie) ?? |
Mam pytanko gdzie bedzie św.Mikołaj bol będe pierwszy raz .Na jakiej wyspie :) :) :) :) :) :)
|
Czemu Matkus jest najbliżej Clausa? :o
|
A czy mikolaj bedzie tylko 6 grudnia ?? No i na jakiej wyspie ?! Folda czy senja bo ide 1 raz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |