![]() |
Sprostowanie Do tematu "Nowe grafiki"
Kolega zobaczyl na tibia.xx.pl pare gifow i mysli ze odkryl caly update :] .
Dobra koniec ponizania, tak jak kolega zobaczylem temat na tibia.xx.pl i byla nieoficjalna wersja nowego klijeta chyba 7.56 no to sciagnelem i do spritow :]. Panit az chuczal kk koniec gadanie ;p http://i16.photobucket.com/albums/b3...lorus/Nowe.jpg XD |
nice
Fajne cuda tylko po co ta "runa z kilofem" i ta torba. :cup: 8o
|
Uptade zapowiada sie znakomicie jeszcze 2-3 dni i bedzie juz sie nie moge doczekac. Fajne itemki beda brass helm rOX! :D
|
Eh ... Grafa bedzie fajna ale nie ktore rzeczy nie ;/ Ale i tak czekam na Update z niecierpliwoscia i napewno nie tylko ja
|
ten update będzie najgorszy w całej tibii -.-
Wy patrzycie na grafiki a popatrze np na to że jak mana będzie leciała 4 razy szybciej to i 4 razy więcej many bęzie potrzeba na jakiś czar... (prawdopodobnie) Wg. mnie ten update z****e całą tibie... |
Cytuj:
Tylko dla low leveli... Wyzsze levele nie odczuja nic co moze im zaszkodzic. Tylko same plusy. Pozdro.. :P |
Cytuj:
|
To co ze wiecej many na Mlv ale wieej many na dana runke ... naprzyklad sd od 45lv a ue od 60 .. exura vita 180many uh 400 many... i co to komu da ....
@down To co slyszalem to nie , ale kto wie , Cipsoft do wszystkiego sa zdolni ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
i tu sie mylisz... Sd na 37lvl jesli ma "kosztować 4x więcej many :p ...tak mi przynajmniej wyszło z wyliczeń ;/ chyba że będą jakieś inne bariery lvlowe niż tylko taki zaspokoajający daną ilość many ... Topic@ : fajne graficzki...ale nienawidze tego różowego tła -.- |
Cytuj:
eh z tego co tu widac zmienili grafike bloodherba :| stary byl cutie |
Cytuj:
wogole wy jestescie nooby oceniacie updejta ktorego jeszcze nie ma zal ! |
@up
Och Jaki kozak się odezwał... My w przeciwięstwie do ciebie patrzymy na minusy update... A tacy jak ty patrzą na grafe nową i mówią : O Ale ten update jest boski patrz na grafe ! Bosh dramat... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |