![]() |
Premium po update...
Mam pytanko. Jesli po update mana bedzie rosla cztero krotnie szybciej, to jak kupimy promocje to jak szybko bedzie sie odnawiac? Myslicie ze teraz bedzie sens tracenia 20k? Powiedzcie co o tym sadzicie ;/.
|
Cytuj:
FACC: 1mp / 8sec Promo: 1mp / 6sec po UpDate FACC: 1mp / 2sec Promo: 2mp / 3sec (1mp / 1,5sec) |
Acha... no dobra dzieki ze mi to wytlumaczyles (lol) ale promocja juz tak mnie nie kreci ^^
|
Cytuj:
facc robi uha 10 min pacc robi uh 6.6 min po update bedzie tak samo facc nadal 10 min pacc nadal 6.6 takze promocja dla druidkow i sorckow to nadal podstawa!!! |
@up
Owszem, nie zarobią na tym więcej ale szybciej mlv skoczy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Wyobrazam sobie jak wale knightem 4x szybciej exori xxxDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Utevo lux
Jeżeli ilość many potrzebna do rzucenia czaru wzrośnie 4 razy, a ilość many otrzymywanej po nabiciu levela będzie taka sama, to najważniejszy czar, jakim jest utevo lux, będzie można rzucić dopiero na:
- dla magów i sorców: 10 lvl - dla paladynów: 11 lvl - dla knightów: 16 lvl !!!!!!! A do czasu nabicia tych leveli to co? Jajco? No chyba że wzrośnie ilość many, którą otrzymuje się po nabiciu levela, ale wtedy bezsensowne byłoby też zwiększanie ilości potrzebnej many na rzucenie czar i skracaniu odradzania sie many. PS. A tak wogóle, to już nie moge sie doczekać, jak mojemu sorcowi będzie rosła mana! Jak teraz był 1 mp na 6 sekund, to teraz będzie 1 mp na 1,5 sekundy. Kurde, ale ten pasek będzie zapier***ać!! @ up: No chyba że zrobią stały koszt many za exori. |
No ta mana bedzie bez sensu :/ --.--
Kto wie ile bedzie kosztowac bp of uh a ile sd?? @up: Pomysl troche nic sie nie zmieni oprocz ze na ue trza bedzie 3200 many mozgu to bedzie wg mnie najgorszy update |
@up up
do tego czasu mozna jechac na wandsach -.- a zreszta kto wie co to bedzie pozyjemy zobaczymy |
A co wy wiecie kto wam powiedział ,że mana 4 x szybciej ma rosnąć kolega z przedszkola czy co :P
|
@up : www.tibia.org.pl tam pisze >.<
|
Jelsi tak bedzie po uptade to dla wszystkich profesji bedzie 4x szybciej mana szla?
|
Cytuj:
|
@up: UE??!! LOL ?? 800 x 4 = 3200 many -.- napewno nie!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08. |