Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Jak Zabijasz Afkerów... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57782)

/\Pragnienie/\ 05-12-2005 10:20

Jak Zabijasz Afkerów...

A wiec chcialbym zalozyc temat w ktorym bedziecie wklejeli zdjecia jak zabijaliscie afkerow, zarowno swiaty pvp jak i non i enferoced, najlepiej zeby byly jeszcze fotki co zlootowaliscie...
No to ja zaczne
http://i30.photobucket.com/albums/c3...nts/UO0037.jpg
http://i30.photobucket.com/albums/c3...nts/UO0034.jpg
http://i30.photobucket.com/albums/c3...nts/UO0012.jpg
To nie sa wszystkie zdjecia afkerow ktorych zabilem: narazie ich zabilem okolo 10 i lootbyl 2 bp hmm okolo 500 fish okolo 1000 robakow p legsy i ze 500 gp,a trzeba podkreslic ze gram na Refugii ktora jest serverem non-pvp

wbT555 05-12-2005 10:45

hmmm.. komentarz: fajne tbi...

Edit: Jak ty jestes pragnienie to mam nadzieje ze sie znajdzie sprite :D

Gotexor 05-12-2005 11:09

Taki sobie Temat ... Myśle ze nikt nie bedzie chcial zamieszczać Fotek , ale mogesie mylić , pozyjemy zobaczymy ;)

Mato 05-12-2005 11:10

hahaha

teamt ok ale coś Ci się pomyliło mianowicie zacytuje "...zarowno swiaty pvp jak i non i enferoced...", a głównie mam na myśli światy non pvp, na których niestety nie zabijesz afkera :D.... no troche też mój błąd bo możesz zabić go zlurowanym potworkiem Zwracam Honor :D

Cyxell 05-12-2005 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mato
teamt ok ale coś Ci się pomyliło mianowicie zacytuje "...zarowno swiaty pvp jak i non i enferoced...", a głównie mam na myśli światy non pvp, na których niestety nie zabijesz afkera :D

Za mala pomoca potworkow...zabijesz ;>

@Topic
Omg zabijasz tych co afkuja z Tbi a sam tego uzywasz -.-'

/\Pragnienie/\ 05-12-2005 12:26

tlyko jak ja stoje afk to tak ze nikt ni moze mnie przesunac, a inni najwidoczniej nie maja takich miejsc i tak to sie konczy

ziemniak1600 05-12-2005 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez /\Pragnienie/\
tlyko jak ja stoje afk to tak ze nikt ni moze mnie przesunac, a inni najwidoczniej nie maja takich miejsc i tak to sie konczy

Powinieneś bana dostać-jeden za używanie TBI,drugi za chwalenie się tym...Ja zgłoszę dla GM że używasz TBI...Mogłeś je wyłączyć na czas robienia ss-.-Mam już screeny zapisane na kompie,teraz je wkleje na photobuckecie i po klopocie^^

-=HuRu=- 05-12-2005 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ziemniak1600
Powinieneś bana dostać-jeden za używanie TBI,drugi za chwalenie się tym...Ja zgłoszę dla GM że używasz TBI...Mogłeś je wyłączyć na czas robienia ss-.-Mam już screeny zapisane na kompie,teraz je wkleje na photobuckecie i po klopocie^^

Muahahahaha widze że ty taki lepsiejszy -.- Dla GM'a ScreenShot jest niewystarczającym dowodem ze względu na to że można coś takiego łatwo spreparować (fake)

@TOPIC: fajny pomysł . . . nawet ;d Jak chcecie zobaczyć jak ja zabiłem Afk'era odiwedzcie temat "Sposób na Afk'era" jeśli jeszcze taki jest ;)

Nosfe Draconis 05-12-2005 13:02

I co jarasz sie tym ze zabiles kogos kto stal afk ?!? A zeby tobie sie takie cos przytrafilo ... nie wiesz czemu koles tam stal, moze akurat poszedl wyniesc smieci albo zjesc obiad ... Nie potrafisz walczyc jak rowny z rownym bo dostalbys baty to robsz to po cichu ... ***any assasin -.- Zeby ciebie tak dorwali teraz i zabili ...

Xavery 05-12-2005 14:03

Ja tam nie widze nic podniecajacego w zabiciu kogos, kto sie nawet nie moze bronc. A przyczyna afk moze byc rozna, niekonecznie robienie run itp. (jak napisal Nosfe Draconis ). Wg mnie temat upadnie. I dobrze :P

Raiderek 05-12-2005 14:18

Sądze że oni są przynajmniej lepsi od ciebie,
Bo nie używają Tbi, Bo gdyby używali to by ich już tam nie było.

Zresztą temat nie ciekawy, coś w stylu samych Adv. WIeje nudą.

PS.
Moglibyście zarąbać tego kolesia :)
(bo niestety ja nie gram na tym servie)

Karoler 05-12-2005 14:33

Koleees co ty wiesz o zabijaniu? xDWpadnij na Celeste pogadamy po mojemu :>

Raul 05-12-2005 14:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez /\Pragnienie/\
(...) a trzeba podkreslic ze gram na Refugii ktora jest serverem non-pvp

Zapoluj na Droma. On często na Refugii siedzi afk.

Evilus 05-12-2005 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul

wiem ze to zart
ale drom by w tej niby plapce nie padl z kilku powodow
z tego co wiemto drom siedzi w ******** nie ab a byle postac 20 + lvl nie pojada 2 roty i raty

Cossma 05-12-2005 15:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul

Raul czyżby mały przejaw antypatii do Droma <joke> ?

K@mik@dze 05-12-2005 15:33

Przykro mi ale ja nie mam ss bo nie mialem pojecia ze taki temat bedzie, ale moj brat w sobote <ta co byla> zobaczyl pewnego afkera chyba 36 lvl knight
postanowil więc zlurowac na niego cos.. w poblizu byl tylko scorp ale i to starczylo zeby scorp go zabil, a loot jaki ?? Otoz loot to Fire axe !!
A co najlepsze ze to jest swiat non-pvp, a tam nawet kolesi sie nie da z buta zawalic =]

Ziomek Sorek 05-12-2005 15:40

Przewalaczu

CzŁeniu Tesz Gram Na Refugi I Stoje Kolo Ciebie I Jestes---> Afk <---cafaniaku Staneles Tak Ze Nie Da Sie Ciebie Ruszyc Ani Zlurowac A Tak Bym Chcial Zebyc Dedna B)

Gulka 05-12-2005 19:39

Afkowanie to jedno, a macro to drugie, sam fakt uzywania cheatow jest nielegalny wiec jezeli zabijesz macrowca to w sumie wyswiadczasz przysluge GM'a. Ale zabijanie afkerow To zdeczka glupie, bo przeciesz sadze ze jak ty idziesz sie zalatwic i wracajac masz napis You Are Dead. to lezka sie oczu kreci.

Btw. Sam uzywasz TBI, ogolnie noob z Ciebie,a potem sie dziwic ze Tibia schodzi na psy jak taki gowniarz gra X(

Gulka 05-12-2005 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomek Sorek
CzŁeniu Tesz Gram Na Refugi B)

ANALFABETYZM STOP ! :baby:

Blaszak 05-12-2005 19:47

hmm ilu? ;p hoho z 100+? duzo.. mam do tego jakis talent, albo kociolki i na ridery, albo na desert quest, uwielbiam mylic tam droge :P co tam jeszcze, hmm moze fire devile? ale to zadko<spike sword quest obok thais>. Czesto chodze tez na quest u dsa ;> hmm, a zreszta spytajcie moich kolegow z calmery :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30.