Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Rasism na serwie gildi rządzącej?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57783)

pitt6ull 05-12-2005 10:32

Rasism na serwie gildi rządzącej??

Wczoraj ekipa z NG zabiła Yunichiego (pierwszego maga na serwie no i Polaka) na wspólnym huncie. Yunichi mowil mi ,że zabili go za to że wyprzedził mannowa i za to ,że jest Polakiem i nie można im ufać. Yunichi jak i Katmai dostali hunta nazawsze i nie mogą nawet zapłacić. Chciałbym aby wypowiedzieli się ludzie którzy są w temacie (polacy ktorzy zostali w NG) o co tutaj chodzi, jakie powody takiego postepowania podaje oficjalnie NG.

Barteko 05-12-2005 11:15

To jest nienormalne!

Ja sie juz boje skilli nabijac. Wejdzie jakis hlvl na skille na tibia.com zobaczy kogos z polakow na pierwszej stronie i zabije. Co to za gra. Nie mam juz zamiaru zmieniac serwera. Wogole NG za bardzo sie zadzi.
X( .No ale czekam na posty ludzi grajacych na obsidi. Cos trzeba z tym zrobic!

Slyth 05-12-2005 12:12

ech....
szkoda szkoda, yunichi zawsze spoko był i nigdy niespotkałem żeby PA. Ale to co zrobiło NG to lekka przesada
szykuję się chyba wojenka :)

kuglarz 05-12-2005 12:44

Robi się powoli bardzo napieta sytuacja... czekamy na wypowiedzi głownie polaków z NG, jak i ludzi z Grinders. Chyba nadszedl czas na podjęcie jakiś konkretnych decyzji. Lecz wcześniej wypada dobrze rozeznać się w sytuacji i w faktach dotyczących wyrzucenia Katmaiego i Yunichiego z NG.

majk 05-12-2005 14:02

NG robi PA bo sa najlepsi na servie i co sie dziwic kazdy z was by tez tak robi a ze nigdy niebylsicie najlepsi na servie to niewiecie co to znaczy.
Maja wladze wiec robia co chca i co sie dziwic

Kiroy Wind 05-12-2005 16:32

@ up
Święte słowa

Raxilon 05-12-2005 18:29

Zgadzam sie z przedmówcami, ale jest jeden aspekt, którego nadal nie rozumiem - moja śmierć. Rozmawialem z ludzmi z Grinders aby wyrzucili mnie z gildii jesli bedzie jakakolwiek wojna, bo chcę być neutralny, vixi, kiroy i pare innych osob pytalo czy walcze, odpowiadalem, ze nie. I co mam z tego? Jak zwykle ze 300k w plecy za darmo, to powoli zaczyna byc juz frustrujące.

Kabanosek 05-12-2005 20:28

I o czym tu gadac??!!

Z tego co wiem to yunichi zostal zabity za to ze byl lepszy od mannowa. A polacy w NG to nooby i zdrajcy podobno kiroy byl w grindersach tylko po to by szpiegowac dla ng (jak ja tego nooba nienawidze) i namawiac do wojny a sam w pozniej przeszedl spowrotem do ng. Przez niego grindersi sie rozpadli i wszyscy sa huntowani. Tak wiex raxilon pretensje mozesz miec tylko do swojego "kolegi" kiroya winda. Moze da sie jeszcze cos zrobic ale nic na sile. Napewno bedzie jakas wojna i ja tez sie przylacze bi nienawidze ng. I wy zrobcie to samo bo jesli sie polaczymy wszyscy to jestesmy w stanie z nimi wygrac . A pierwszy padnie zdrajca kiroy wind .
Fuck NG
P.S.
Uwazajcie na to co mowicie bo kiroy jest wsrod nas!!!

Raxilon 05-12-2005 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kabanosek
Z tego co wiem to yunichi zostal zabity za to ze byl lepszy od mannowa. A polacy w NG to nooby i zdrajcy podobno kiroy byl w grindersach tylko po to by szpiegowac dla ng (jak ja tego nooba nienawidze) i namawiac do wojny a sam w pozniej przeszedl spowrotem do ng. Przez niego grindersi sie rozpadli i wszyscy sa huntowani. Tak wiex raxilon pretensje mozesz miec tylko do swojego "kolegi" kiroya winda. Moze da sie jeszcze cos zrobic ale nic na sile. Napewno bedzie jakas wojna i ja tez sie przylacze bi nienawidze ng. I wy zrobcie to samo bo jesli sie polaczymy wszyscy to jestesmy w stanie z nimi wygrac . A pierwszy padnie zdrajca kiroy wind .
Fuck NG
P.S.
Uwazajcie na to co mowicie bo kiroy jest wsrod nas!!!

A swistak siedzi... Jestem huntowany przez kogos innego, ktory powiedzial, ze to ja bylem "przywodca powstania anty-ng". Kiroy od poczatku serva mi pomagal i pomoze tym razem pokazujac logi, ze nic takiego nie mowilem i chcialem byc neutralny... Nie oceniajcie ludzi tak pobieżnie.

Kiroy Wind 05-12-2005 21:10

@Kabanosek

taa polaczki do boju ^^ życze powodzenia w szczególnośći jak mają walczyć ludzie tacy jak ty XD

@Raxi

mozesz na mnie liczyc

Kiroy Wind 05-12-2005 21:30

Raxiu jestes free ty moje sloneczko :) no niestety masz arcje podziekuj kolegom Polakom ktorzy wpierw krzyczeli a potem mowili to nie ja to organizuje tylko Raxilon :/

Kabanosek :) a ty jak zawsze jestes zalosny hrhrhr pozdrawiam cie :) mam nadzieje ze PCK nie zapomni o tobie na swieta :)

a co do Katmai i Yunichi to ja sam nie wiedizalem ze taka akcja sie stanie hrhrhr jaka jazda :D

Aha i Reszta Noobkow :) jestescie etz Wolni nie musicie sie juz mi zalic plakac i przeklinac na PRV :P jstescie wszyscy free kazdy :P oprocz Katmai i Yunichi ale to jzu nie ja decyduje :) wszystkie dzieci nasze sa :)

Pozdrawiam White Wolfow Raxia I reszte ziomali Awolverka tez :) :cup:

Kiroy Wind 05-12-2005 21:31

Pitt a co do rasizmuskoro wy przyjeciele Erusa jak np SOl mogli byc wolni to chyba jednak nie o rasizm tutaj chodzi :D ??

pitt6ull 06-12-2005 02:33

wiesz kiroy troche sie o cala sytuacje martwie bo zapowiada sie ze zrobie najwyzszy mlev na obsidi ;] (w pracy tylko robie runki zeby w razie kontroli dac log out ) no i nie chcialbym z tego powodu deda od mannowa zaliczyc. Postanowilem sobie byc pierwszym z 60 mlevem. Co w tym zlego ? No narazie obserwuje rozwoj sytuacji ale to ze twoj kolega z gildi (o czym mi jakies low lvle doniosly ) mnie exivowal niezbyt mi sie podoba. Znam tylko jeden powod dlaczego ktos z NG to robi.Na dodatek na moje pytanie dlaczego to robi nawet nie raczyl odpowiedziec, a akurat ten gracz znany jest juz na serwie ze swojego PA.Dobra nie bede tu ran rozcieral. Nie wnikam czy poszlo o zazdrosc mannowa o to ze go yunichi wyprzedzil czy o inne gowno. Cos sie dzieje na obsidi, cos niedobrego , a czas sam podyktuje rozwoj wydarzen.

Euratielek Dard 06-12-2005 06:26

Wiadomo ze bede tepic was i to zanic ;] Powiedzie bo po co im zagrozenie ze strony polakow(byscie rzadzili to samo by bylo ).Wszyscy grali wczesniej na Arcani i przegrali.Ale na Obsidia jest za malo polakow na wysokich levelach .Pewnie sporo z was odejdzie z tego swiata i bedzie cool xD.Jak to moj kolega powiedzial z danubi ze juz w Bad Boysach jest nudno i odszedl. A jednak teraz wlasnie przegrywa 5:1 wojne i mam nadzieje ze przegraja;pCo do obsidia wystarczylo by tylko 8 osob nic wiecej (to sie liczy z tym ze nie moglibyscie na wojnie expic ,albo jakbyscie expili to jak kogo niema ,albo wszyscy byscie np.expili na Dlach xD)Chodz lepiej zebyscie to wy wskakiwali im do jaskini i ubijali jak dobrze to rozegracie to macie duze szanse wygranej.Chodz watpie w to.Latwiej dogadac sie z kumplem z rl niz w tibi.No i unas w miescie w Cafejkach ludzie sie spotykaja i prowadza wojne ;x

^Awolver^ 06-12-2005 07:01

mi już braknie słów na politykę liderów NG ... pamietacie kogos takiego jak Warcy? ... za co on mial hunted? za to ze m.in. praoler the mage zabijal jego memberow?... ale nie rozumiem jednego jak mozna huncic swoihc memberow przed wywaleniemich z gildii ... dla mnie to jest chore-.-

pozdro dla jedynego sprawiedliwego Kiroya :)

Vixi 06-12-2005 07:48

rasizm?

lol owszem padl yunichi i prawie;/ katmai ale to nie znaczy ze to jakas nagonka na polakow to jest propaganda . a co do wczorajszego dnia to owszem padlo paru polakow ale w wiekszosci z wlasnej winy . to oni zaczeli mnie atakowac wiec padli. anty sam tego chciales;p. i prosze zanim ktos jeszcze nazwie mnie zdrajca to moze najpierw przypomni sobie 1 wojne jak to ja liczylem na was i sie nie doczekalem... i to nie wy a NG mi pomoglo i kicknelo swojego rodaka ratujac polakow. ( btw. i to katmai byl kompanem erusa )

p.s. peero tobie to chyba sie cos poprzewracalo od tego PG bo dobrze wiesz ze planowales atak na NG jeszcze zanim padl yunek wiec nie strugaj teraz niewiniatka

yunek masz u mnie wieczny szaacunek, jestes naprawde dobrym czlowiekiem

^Awolver^ 06-12-2005 07:56

podczas 1 wojny bardziej zawiedzeni byli niektorzy polacy lvle 30-35 gdyz wtedy nie jeden z nich padl , a nijacy vixi , kiroy , raxi poszlo se do NG zostawiajac wtedy nas na lodzie :] tluamczac przy tym ze to juz nie nasza wojna , ale jakos Erus mnie gonil do pz 2x dizennie :) ale nie wybiegajmy od tematu =]
Ale jednak troche wybiegne od teamtu.. za co padl Fosils? ....

majk 06-12-2005 09:03

Kabanosek jesli niejestes pewien czegos to na CH** to wypisujesz ,a i wiesz kto to jest noob? bo chyba nigdy w lustro niespojzales :D

kuglarz 06-12-2005 09:25

Chyba Obsidię czeka to samo co Morganę... Już wielu graczy zapowiedziało odejście na nowy server (plotki głoszą że mają wystartować w ten weekend). Obsidia się wyludni :( . A to oznacza jedno... ostateczną i wyniszczającą wojnę całego servera. Jestem tylko ciekaw czy zostanie uszanowana nasza neutralność?

Scathach 06-12-2005 09:47

Rok moze pol i bedzie to co na danubi. Za PA bedzie sie huntowac :>
A jak narazie kozystajcie z zycia.
GL Kiroy.

Jasień 4Ever

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28.