![]() |
Animowana Przygoda Franka Tibijczyka !! POLECAM !! - POWRACAMY -
Siema przedstawiam wam moj film ktory zrobilem z kumplami.
Cz.1 ... utracone ... Cz.2 ... utracone ... !! Cz.3 !! ... utracone ... Coment Plx I mowcie czy chcecie dalsze czesci filmy :P:D ----------------------------------------------- Witam ponownie, Mam pytanie do starych ownerow... czy nie macie filmiku franka na swoich dyska ch, poniewaz ja nie mam.A host na rapidshare mija po 90 dniach .Potrzebujemy tych odcinkow poniewaz mamy w planie z Florentisem zrobic strone franka i powrocic do robienia odcinkow .Jak by ktos mial odcinki najlepiej niech do mnie napisze gg:4889210. |
Ja uważam że wyszło nam to super !
Szkoda Tylko że 0 Comentów :/ Ale i tak film wymiata :) Zachęcam do oglądania i comentowania Pozdro for all ! |
Przepraszam to ma być parodia przeciętnego Polaka tibijczyka? Bo jak tak to się udała:P W sumie to mogłoby być bardziej ruchome, lub chociaż trochę więcej obrazków:P
A jeszcze pytanko: ta historia powtała na bazie własnych doświadczeń?:> |
Heh no dzięki ale i tak mało komentów nam chodziło czy robić dalej czy nie ??
oglądnięc jest 120 + a comentów 2 -.- |
UHEAUheuaehUEhUheUHU XDDDDD nie no filmik wymiata xD za***iste macie glosy ale matka roX :evul: robcie wiecej, czekam na nastepne czesci ;)
|
OMG, e głosy i wogóle, moim zdaniem film był by super ale głos matki zje##ł wszystko. Wywalcie tego gościa co matke i ojca gra i będzie dobrze.
|
Pomysł fajny. Z wykonaniem gorzej,aczkolwiek ja bym tego lepiej nie zrobił:P Tak ogólnie to średnio mi sie podobało:/ Bez sensu było powtarzanie w kółko "A ciebie stara nie kocha". Może nastepnym razem lepiej bedzie ;] Oby :P
|
Cytuj:
;) Co do filmiku to conajmniej śmieszny i poczęści prawdziwy :) |
Rabanbar jak ci sie nie podoba to nie ogladaj i mozesz powiedziec ze ci sie nie podoba a nie odrazu z wy*******aj .... :baby: X(
|
Uahahaha :P zaje.... wlasnie fajne. Polecam ;D kiedy nowe wersje ? :>
|
Zauważ, że on chce ostrzeżenia (albo bana:P)
A co do głosu matki to mógłby być bardziej wyraźny, to wszystko. Z tym tekstem stara cię sie kocha to też trochę denne. Jakbyście raz użyli to jeszcze da się przeżyć. Następnym razem niech będzie inteligentniejszy hunor, a nie taki z "Świat według zupełnie albo i jeszcze gorzej bardziej Kiepskich" Good luck next time:P |
Gratz
Spox filmik, mi wszystko sie podobalo i matka i synek i ojciec ;)
Czekam na dalsze czesci... |
Cytuj:
Cytuj:
@topic Kiedy mozna sie spodziewac nastepnej czesc?:> |
Matke i ojca grałej ja -.- dzięki ninja pozdro dla ciebie. No ja wam powiem ze ss do next czesci juz sa jak nam uda sie zebrac ekipe to moze bedzie nawet dzisiaj.
a w 2 część pomocie sie spodziewac super porcji smiechu = franek robi zadanie franek dostaje bana i duzo wiecej :D |
okropność. i to nie animacja, tylko pokaz slajdów :d
|
rób dalej!!! prawie sie popłakałem ze śmiechu(serio)
|
Cytuj:
Nie ma w tym ani troche czegokolwiek smiesznego a osoby które sie z tego smieja powinny isc na terapie rodzinna/do psychologa bo ich stosunek do rodziców jest wyraznie niewłaściwy. A pomijając fabułe wykonanie jest na poziomie pięciolatka. Ja zrobie lepsze w ok. 2 minuty. A co do zraportowanie mnie to... Cytuj:
|
@up
Jak ci sie nie podoba to nie ogladaj i tak wogle czy umiesz zrobic lepszy ?? :baby: :baby: |
Coś nie bardzo chce się to ściągnąć : (
;( ;( ;( X( ;( ;(
Fajne komenty :D Filmik (czy co to tam jest :p ) może być nawet ciekawy |
@ właśnie rabanbar
czy zrobiłem ci coś...... nie Nakręciłem film ....... tak niepodoba ci sie ...... tak nie prowokuje cie ..... tak wyzywasz mnie nie wiem za co ze mam isc sie leczyc ... tak Kazdemy sie podoba oprocz ciebie.... tak to chyba z toba jest cos nie tak myslisz ze booss jestes nie wiem czemu A co do filmu to jest juz czesc druga scaigac i komentowac :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:54. |