![]() |
Przeznaczenie Annihilation Bear
Ten topic nie jest kolejnym pytaniem co to jest, skad to jest itp.. umiem uzywac funkcji search.. a wiec..
http://i17.photobucket.com/albums/b7.../guesswhat.jpg Jak widac po udanym Annihilatorze wzialem misia.. Zastanawiam sie czy plotka odnosnie wymiany misia na inny item jest prawdziwa. Jako ze sam nie mam nerwow do biegania i kombinowania. Zwracam sie DO WAS. Jezeli ktos ma jakikolwiek pomysl.. piszcie tu a napewno sprawdze :). Odrazu zaznaczam ze nie bede sprawdzal pomyslow typu "Wrzuc misia do wody"/"poloz na sacrifical stone w AB".. jakies pomysly? :) |
Polecam NPC z charakterystycznymi ekhem, maskotkami w domkach.
|
Cytuj:
|
Nie tylko tam sa tacy npc, zreszta musisz pogadac nie tylko z tym ktory siedzi w domku a takze z jego hm... kolaborantami ;]
|
Cytuj:
|
a moze jednak stone w ab :P lol zawsze moze to byc rozwiazanie
|
no ja nie wiem ale krążyła platka że ma z tym co wspólnego ta... w thais
Aruda (?) chyba tak... |
Aruda to zlodziejka, nie miej kasy na sobie jak z nia gadasz XDDD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Słyszałem coś kiedyś, że u NPC w Venore, piętro nad sklepem z uzbrojeniem, można go wymienić na coś wartościowego. Nie jest to do konca wiarygodnie, bo nie chciało mi się nawet isć i sprawdzić :P
|
Wszystkie metody sprawdzilem.. co do wiedzmy w venore.. to inny quest ;).. zadnych pomyslow wiecej? :/
|
hmmm a jaka jest pewnosc ze wogule da sie go na cos wymienic dla mnie to fajna ozdoba jest :) i masz dowod ze annihilotora przeszedles :P mis roxx
|
Hmmmm... Trudna rzecz. Sądze że najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu obgadanie każdego NPC po kole(j?)i. Wiem, że zajmie Ci to mase czasu, ale kto wie? Może się zwróci z nawiązką...
|
Kombinuj. Przykład- Wild warriory rzadko zostawiają laleczkę (doll). Anni bear to też w pewnym sensie "laleczka". A więc może zatem odpowiedzi trzeba szukać u NPC w głównej rezydencji wild warriorów- Outlaw Camp? Oczywiście nie warto sobie brać powyższego do serca- podałem tylko przykład kombinowania, :] ale może to być właśnie coś w tym stylu...
|
Nvm.. oblecialem all npc i nic.. to sie sellnie misia trudno ;D
|
no.... troche szkoda misia za którego mołeś mieć magic sworda lub stonecuter axe (czy coś w tym stylu) akurat nie mam co robić więc się porozglądam... a co do tych npc.. rozwiązanie może być przecierz nawet na isle of kings albo ... gdzieś .. niewierze ze obleciales all npc z resztą fajna to ozdupka :P a puki nie znajdziesz rozwiązania to spokojnie sobie możesz poszpanować nią jeszcze
|
@ UP.
Ale pallowi nie przyda się vallor sword albo stonecutter.Najwyżej na sell albo dla innej postaci.A z misiem to można nawet pół roku kombinować,ale nagroda może być nie zła..... |
omg -.-
idziesz do venore i wymieniasz na g helma ... proste jak szczanie :baby: |
@up
ze co prosze !? pokaz mi osoby ktore maja g helmeta na "nowszych" servach |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:20. |