![]() |
Animated Fake's - by Avag (Dont blame me)
Tak jak w topicu, 2 rzeczy:
1) Dla rozrywki, i zabicia, MAŁO DOSTĘPNEGO, wolnego czasu robie sobie krótkie filmiki ;P 2) Nie PRZERWAŁEM ROBOTY TAMTYCH FAKE'ów (tylko one duuuuuuuużo czasu zjadają... więcej niż takie coś) na początek taka przekąska ;P >>>>CLICK HERE<<<< >>>>>>>>>>CLICK HERE<<<<<<<<<<<<<< >>>>>>>>>>CLICK HERE<<<<<<<<<<<<<< <<<--- NOWE !!! Tam gdzie zjadło miało być: "I was glad to be in this movie <bow>" (nie patrzcie na wykonanie, chciałem sprawdzić ile zrobienie takiego czegoś zajmie (40 min) ... wyszło mniej niż zrobienie odcinka do fake story... tam dłuuuuuuuugo trza robić ;/ ). narazie to all... jak dodam nowe to dam tu i do nowego posta ;* . |
LoL! Mnie sie podoba :D Szkoda tylko ze na dzien dzisiejszy skasowali ci siga :P
|
heheheh dobre "To watch this shit again..." bueeheh
|
fajne w czym to robileś :> jak zwykle rządzisz
|
-Graphics Gale
-Gif Movie Gear |
ja nie moge... Ty to masz chlopie talent do fake'ów... dziekuj Bogu za to ze umiesz to co umiesz... powoidzenia... czkeam na kolejne... :P
|
Cytuj:
ROBISZ NAJLEPSZE FAKE NUPIE ;* Pasi? :) Acha, za za tydzień zamawiam fake w wydaniu filmowym :evul: |
szczerze mówiąc wolałbym robić graficzki 3D ... ale nie chce mi sie zabierać za to ;P ... bo gdybym takowe robił to bym mógł zrobić filmik (krótki bo krótki.. jak jedna osoba może zrobić szybko film w 3D ze spoko grafą ? :P raczej żadna tak szybko (1-3 dni ;P) nie zrobi...no chyba że... wymiatacz lub pro, expirenced ).
EDIT: Nie myślcie że ja kręcę z Eileen ;P (<zawstydzony>). |
E gupie? ;p
widziałem lepsze gify tibijskie, dużo lepsze np. "Żarcia dla Warlorda" czy cuś takiego. A tu i te otocznie takie pustawe, na dodatek prawie nic się nie dzieje. Czekam na coś lepszego. |
Tak jak wszyscy wyzej
edit oprocz avala |
Cytuj:
no przecież napisałem że to tylko dla testu ;) ... ;P :P :P :P ;P , następnym razem planuej zrobić jakąs większą bitwe ;) (Raczej bez efektów świetlnych, bo to byłby koszmar takie cuś zrobić!!!). EDIT: co do efektów (5 sekund po napisaniu posta domyśliłem się jak by to to zrobić... mówie... jednak łatwo ale takze troszku roboty by było ;P ). |
Jak zwykle mam zarzuty do twojej angielszczyzny.
Co do dzieła, cóż, za mało, aby oceniać, ale jeżeli zrobisz coś większego tą techniką to chętnie popatrze. |
up:
Wiem, teraz zauważyłem błędy. chociażby w topicu ;P (ja nawalony byłem że tak napisałem o.O ? Przecież to w podstawie błąd zrobiłem ;/ ) Miało być Animated Fakes - by Avag (...) i pare innych drobnych, cya. |
He he fajne mógłybyś troche więcej , ale i tak jest świetnie :) To watch this shit... :P
|
|
Nawet fajne.Troche za dlugie te napisy poczatkowe.
a i gm 150hp? :o |
Stary, dobry (denny?) humor no i coraz lepsze wykonanie?
Wystarczy? ;) |
Lepsze. Dużo lepsze. Tylko ta bomba taka trochę na odwal zrobiona.
|
Powiem tylko tyle: więcej i dłuższe :)
|
Fajno ^^, podobaja mi sie efekty swietlne :).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |