![]() |
Pytanie o Mintwailn
Czy na Mintwailn na powierzchni łażą Guardy, archery i zwykłe minosym to znaczy czy magi są tylko na wieżach i na wyższych poziomach?? Pytam bo magi dla knighta są troche wkurzającem a w Mintwailn jeszcze nie expiłem :p
|
Magi sie nie pisze, jak już, magowie. Na powierzchni chodzą magowie guardy i archery a także normalne mino :P. a ja masz "szczęście to napotkasz generała Muriusa, który jak cię zobaczy to nawet nie zdążysz uciec ;).
(wszystko wziąłem z filmów :P) |
Cytuj:
Na powierchni all zasuwa. |
Mintwail jest pod ziemia :p :D ...a tak na powaznie to wszedzie jest tego duzo :]
|
Wcale nie jest takie pewne czy nie zdąży uciec przed muriusem. Jakby się postarał to nawet solo by poszedł knight 52 lvl z takimi skills mógłby dać rade. A na powierzchni łażą wszystkie typy mino więc musisz się z tym liczyć.
|
Z tego co wiem to Mintwallin jest pod ziemią, więc jak Minosy, które się tam znajdują może chodzić po powierzchni ? Jeśli się myle to mnie sprostujcie. Chyba, że autorowi chodziło o Minosy, które chodzą na pierwszym poziomie Mintwallin, to występują na nim wszystkie typy z Mino Magiem i Muriusem na czele. Btw. Z takim lvl i skillami spokojnie pokonałbyś Muriusa 1 vs 1, a oczywiste jest, że spokojnie byś przed nim uciekł
|
Na powierzchni w Mint~ chodza wszystkie rodzaje minotaurow ;]
Tylko boss minotaurow nie zawsze 8o |
Cytuj:
|
Dzięki :P
Pytałem się bo mino-(niech wam będzie)magowie są wkurzające troche :P Mam nadzieje, że nie ma tam dużo magów i sobie pójdę :P:P A z tą powierzchnią to mi chodziło nie zupełnie- miałem na myśli pierwszy poziom Mintwailn :P Dzięki |
Cytuj:
Jest pod ziemią ale będąc tam wygląda to jakbyś był na powierzchni.. więc co tu wnikać w to. Btw. Ja chodziłam tam sama i na wejściu najlepiej mieć gfb, póżniej to już loozik. A rzeczywiście magi (!) są trochę upierdliwe :p dlatego dobrze czasem im walnąć z runka np. explo. |
lol
Chodza tam wszystkie rodzaje minosów a do tego grupkami... :D a General jest na pewnej wierzyczce... Znajduje sie tam tez jeden ciekawy NPC wygladajacy jak mino mag... nie radze do niego zagadywac bo ni z tad ni z oawd wyskakuje poterzna liczba wszystkich rodzajów minosow... NPC ten jest potrzebny do wykonania Post Man Questu... ale jesli nie wykonujecie go to nie gadajcie do niego bo w niekturych przypadkach naprawde zle sie to konczy... gdyby nie moja grupa sam bym tam polegl :D
|
na powierzchni sa tylko 2 magi (przy bramie wejsciowej) i jest bardzo dobry sposob na nie-wyropuj je na wieze i nie beda sie respawnowac :)
a tak wogole to w mint w miare dobry exp dla knighta i genialny loot |
Sorry ze tak troszke odswierzam ale na jakim lvl'u i sklillach mozna isc tam solo knightem. Gdyz mysle przyszlosciowo i chcial bym przeanalizowac co jest dla mnie lepsze. :]
Zeby nie bylo. Walcze swordem |
Cytuj:
@topic:mino magi sa 2przy wejsciu da sie lurnac (uwaga szybki resp 2lurniesz i ubijesz to juz ten 1 sie zrespil xD) poznije w budynkach na pietrach looknij bedziesz widzial ;) radze duzo gfb wziasc |
ale prosto mówiąc jeśli sie pytasz czy dasz rade to tak.
ja expiłem tam na 42 lvl z 72/71 i sporo zarabiałem |
Po powierzchni chodzą wszystkei rodzaje minotaurów, więc miej się na baczności...;)
|
...
Taka drobna prośba, czy mógłby ktos wstawić np. mapke czy cos takiego jak dojść do Mintwallin?Jakoś w tamtych okolicach to gubie się szybciej niż zdążę o tym pomyśleć... :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I jeszcze 2 pytanka
1.Ile bym wynosil exp na huncik ~2-3h dziennie 2.I Ile by wyszlo kasy gdybym wynosil lootbaga cos ponad 20k oz oraz samej kasy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45. |