![]() |
"The best Of the best "
"The best of the best" taki jest tytuł mojego filmu wmv któremu poswiecilem troche wolnego czasu prosil bym o ocene tego filmu i powiedziec czy brac sie za nastepne :) Koment plx xDMOJ FILM WMV
Miłego ogladania :) Koment plx :) Kumpel mowi ze All player nie czyta tego filmu wiec odtwarzajcie w media playerze ... Na Prozbe kilku osób daje linki do filmow ktore sa w tym wmv (rec) Annihilator Lunara 7.26 Demon Helmet Eli~ 7.5 Aurea War 7.55 Liam Darkcrosser ginie Tylko tyle znalazlem teraz :) |
Filmik mi sie podoba fajna muza (możesz podać tytuł) :) bierz sie za następnego + odemnie :)
|
dziekówka
Dzieki
: 1 kawalek to :Rednex "Cotton Eye Joe " 2 Linkin Park "Carousel" 3 Papa Roach "Die or Die " 4 Metallica & Joe Satriani " Instrumental " |
Look
Zobaczie ile ten Poncki Druidek ma dead przez siebie i itp
|
To nie jest temat chyba o mojej postaci nie ?Nie gram juz w tibie teraz zaczynam udzielac sie na Forum a nie chcialem oddawac nikomu postaci to zjechalem ją...
|
mi niestety link niewchodzi ;/
|
...
mi tesh nie wchodzi.....;/
|
10 znakow... ;x
|
Prośba
Poncki ,pośba jak byś podal linka do film Anihilator Lunra, i jak masz jeszce jakies z Lunary to tez bym prosił. ;)
|
Mieszanina różnych filmów wmv które były do ściągniecia na tym forum.......
Ogólnie nawet fajnie wygląda i fajna muza ale lepiej zrobic wmv z czyms,czego inni nie zrobili wczesniej |
Jeśli potrzebujesz pomocy z filmami WMV zgłoś się do mnie mam w tym troche doswiadczenia ;)
|
fajny filmik more plz:)
|
Q
Cytuj:
@top Wypas filmik! Graty! |
rehost blagam xDDDD
|
nawet szybko sie sciąga jak obejże dam edita
EDIT: nawet fejne |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |