![]() |
Kto jest lepszy
Mam takie pytanko kto jest lepszy mino archer czy hunter. Jak chce zconvicowac hunter to musze miac duzo wiecej many niz na mino archera. A chcialbym pojsc na hunta tylko wlasnie nie wiem z ktorym :confused:
|
.
jak na moje to mino arczer bo wieksze kombo wali , przywolaj takie 2 , wez z 2 bp ihow zeby je eczec , z 2-3 bp hmm i huncik pierwsza klasa ^^
|
Moim zdaniem lepszy jest hunter wiem z wlasnego doswiadczenia i wolał bym wpaść na resp 3 archerow niz 3 hunterów ale nie w karzdym miejscu masz huntera zeby go convisnąć....
|
Cytuj:
|
krzyztof jarzyna jarzyna ze szczecina jest najlepszy bo to szef eszystkich szefów
ps. hunter jest dużo lepszy |
Hunter wali wieksze hity i chyba albo napewno ma wiecej hp to
|
co z tego skoro prawie nigdy go nie ma tam gdzie jest potrzebny
|
Huner!
Hunter jest silniejszy mi jak mialem 26 lvl to po 150 wiezdzal a mialem skille 65/64 eq c helmet k arm k legi i dragon shield a mino archer walil po 20 czasami combo po 40 :P ale oglolnie hunter jest lepszy bynajmiej z mojego punktu widzenia
___________________________________ Nigdy nie unikniesz wojny mozesz ja jedynie opuznic na korzysc wroga best solo:Dragon best team:GS best hit:200 w dwarf Guarda. 70 w czlowieka |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozatym chciałem jeszce podkreślić że owiele łatwiej skonviceować 2 archery niż huntery.bo te drugie często występóją w pojedyńczym respie,albo na górach. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hunter..mocny jest :)
|
hunter
Huntet jest dużooooooooooo lepsz
dla porównania Minotaur Archer HP 100 Specjalne Strzela do 3 razy na ture (ladne kombo nawet) Hunter HP 150 ma wiecej hp. A moż by tak 2 archery :) ciekawą alternatywą jest Elf Scout HP 160 |
Cytuj:
|
Mialem palka 48 lvl
Chodzilem nim na PoH Na respach cycow byla masa archerow i radizlem se z palcem w dupie maja slabego defa non top po 100 wchodzilo 1 shhot gdy szlem na huntera to jzuz bylo nieciekawe bez tarczy po 60 nawala i to non top Hunter jest Lepszy! |
Hunter rządzi
Hunter jest o wiele lepszy. Mino archer najczęściej w ogóle mnie nie trafia a hunter potrafi nawet zrobić ładne kombo i zabiera w 3 sekundy 140 hp.
A convicnąc huntera najlepiej w obozie hunterów na wchód od Dwarfen Brigde. |
Moim skromnym zdaniem to Mino Archer wiecej wali i szybszy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |