![]() |
Fotki z Trimery
Witam Wszystkich... zamieszcze tutaj pare fotek... jak mi sie to uda :P
Tutaj Troche mi lagi docinały.. X( ale dzieki moim wiernym kolegom udalo mi sie dołączyć do grupy :) Zdjęcie_1 Tutaj równiez z powodu lagów nie pozwolili mi udeżyć draga :( Zdjęcie_2 Wojownicy dzielnie oczyscili teren... 8) Zdjęcie_3 Tutaj rozdeptalem Ds'a... :baby: Zdjęcie_4 Wąski tunel ale kazdy sie zmieścił... ;) "naszczęscie" Zdjęcie_5 Tutaj Kazdy dostał nagrodę za przetrwanie... :P Zdjęcie_6 Po długiej i wyczerpującej wyprawie pasowało by wrócić do domu... - ale jakk?? ;( Zdjęcie_7 Naszczęscie wszystko poszło jak pomaśle... :) Zdjęcie_8 Chciałem również sie pochwalić że na tej wyprawie mialem okolo 5 kickow :-) Wojownicy: 8o Ja: Gladiator Er : Paladyn 34+ :)) Febik: Paladyn 27+ ;) Von Ulryk: Knight 81+ 8o Vanfanel: Paladyn 42+ :] Raimel: Knight 25+ 8) Belop: Knight 45+ :P Repthile: Paladin 28+ Zapraszam do komentowania.... :O |
Mało akcji ale SS spoko, to już 6 które widziałem z tego questa i na niektórych nawed padali.
|
Fajne ssy. Co bylo w skrzynkach ?
I czy na ten ... jest jakas bramka ? No i w koncu gdzie jest wejscie ? Jaki mieliscie loot ? |
No, no. Fajne ss tylko szkoda ze zadnych z walki( tylko jeden chyba). A co bylo w skrzynkach 8)
|
Gratz questa! Troche slabe ss bo zero walki ale ogolnie spoko!
|
Cytuj:
SSy fajne. Nie mówcie co jest w skrzynkach. Może sam do tego dojde :P |
^^
Heh... Lubie oglądac screeny z udzialem kolegów z trimerki. GRATZ 8)
;) Tylko Ja Dalej nie wiem co to za quest ;( |
lol
Quest ten jest dostepny dla kazdego w sensie pacc i facc. Zeby go dokonczyc trza miec 8+ lvl :P bo jest tam bramka expa. Trza rozalictroche dsow+mumie a jak ktos chce to moze po drodze wpasc na drag lorda i draga. Samemu nie radze go robic bo jezeli sie kluczy nie ma to troszke je trudno znalezc i mozna zginac :P
Nagroda to kilka itemkow ktore ogolnie nie sa zachwycajace ale ze wazgledu na fajne miejscca oplaca sie questa zrobic :P |
te ssy juz kiedyś były na forum i zamieściłe je taki knight na 28 lvl ..mail p seta serpent sworda itp...grrr....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
eh
Cytuj:
|
ss-y takie sobie.
troche quest spoolingiem zalatuje,bo jak sie przeczyta wszystke posty to calkiem duzo mozna sie dowiedziec. |
yo yo yo
Chętnie powiedział bym wam co to za Quest... ale na Tym forum jest to niestety zabronione.. jeśli chcecie sie dowiedzieć to na priva pisać lub w tibi :-)
EMIL Cytuj:
Cytuj:
To zaszczyt znać Mnie :lucznik: |
A mi sie nie chca wlaczyc SS'y ;(;(;(
|
To po co odświeżasz temat sprzed kilkunastu miesięcy ? :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |