![]() |
Santa Claus pytanie
Widziałem foto na www.tibia.pl i chce sie dowiedziec co sądzicie.Mikołaj będzie rozdawał teddy beary?
|
LOL. Ja mysle ze Magic Swordy i SCA
|
Screen z tibia.pl to zwykły fake. A co tak naprawdę Mikołaj nam rozda, to nie wiadomo... Ale to na pewno nie będzie taki rare jak teddy bear.
|
Chodza pogloski ze bedzie dawal jakies lizaki, owoce i snowballe :confused: ale sam nie wiem :baby:
|
Da to co w zeszlym roku lub cos na podobnym poziomie. Sniezki Pomarancze banay(ogolnie owoce) Lizakowe Laski Lukrowe itp. Rare ma dac ?? Lol jasne ehh noobki wkrecaja kazdego nowego :P
|
Przeceiż widać że to fake..na przykład tam jakis mod mam liczby w nicku...a chyba wiesz ze nie mozna?
|
Aby nie zasmiecac forum, spytam sie o cos tutaj:
-w jakich miejscach w roznych miastach bedzie swiety ?? - i czy sa one jakos okreslone , czy bedzie lazil gdzie mu sie tylko podoba ?? |
Cytuj:
|
A gdzie w carlin można go spotkać?
|
Ale glópoty gadacie. Mikołaj rozdaje wyłącznie owoce, snowbale x5 oraz cukrzane laseczki :]
|
@Skowron: Czemu jesteś taki pewien, że Anihilation bear można zamienić na golden helmet? Może sam przeszedles anni.. i sobie miska wzioles :P
I skonczcie wreszcie z tym "anihilator teddy bear" nie ma czegos takiego jest tylko "Annihilation Bear" |
Teddy Beara dostaje ten kto pierwszy zobaczy Mikołaja. Chyba...
|
tez chce juz mikolaja(laseczki lukrowe) xD
oj z tym teddy bearem to bylo kiedys lolki... teraz sa snowballe , owoce i laseczki lukrowe w thais bedzie u frodo , w ab'dendriel u shanaara na darashii nie ma ,a wiecej nie wiem^^ |
$vboptions[postminchars]
|
$vboptions[postminchars]
|
wedlug mnie mikolaj moze rozdac wszystko. ale zazwyczaj rozdaje owoce, tedy beary, snowballe. bylem przy jego domku na vedze. mial tam ruzne rzeczy. moze to tez so prezenty?? :baby:
|
^Abadon
W Thais jest w sklepie u Froda i nie wychodzi poza niego. W innych miastach to niewiem. ^Adek No niestety sie mylisz. Mikolaj nie rozdaje wszystkiego a itemki w jego domu sa tylko na wystawe. |
MIkołaj daje to samo co roku [moze zminia ?XD] mozecie dostac
-Laske :P[sztuk 8 do jedzenia] -Snieżki :D[sztuk 5] -Ciasta[ z 10-15] |
hehe
Cytuj:
|
Mini Poradnik
Cytuj:
Pomarańcze: 10 Snowballe: 5 Laski: 10 Cukierki: 8 Banany: Nie wiem... Czy wogóle rozdaje No więc pogrzebałem i znalazłem Carlinowego Santa Clausa. http://img226.imageshack.us/img226/9987/uo07496cd.jpg http://img226.imageshack.us/img226/2797/uo07502fz.jpg W thais wiadomo, ja go znalazłem przypadkowo -.-" U Froda, minimalnie na północ pomiędzy Depo a Świątynią. Reszty osobiście nie udało mi się ustalić. Bo tam nie mieszkam. Możecie poczytać z Postów powyżej, albo sami poszukać! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |