![]() |
DUSSKINES-zabili wlasnego[DRAVERIK]
Ten film pokazuje noobstwo taifuna devilry jak i calej gildi dusskines.
zabili draverika bo bal sie konkurecji !!! http://rapidshare.de/files/8251286/drav.rec.html coment plx... |
Huahauh Dobre :)
Dobry film ale bardzo sie meczyli.. no fakt ok 20 osob na 1 :D
|
Nie no film extra tylko na początku troche gadaniny :)
I co Póżniej tamten was pozabijał ?? |
Co za nowość :)
|
Idiots
Wiekszych idiotow nie widzialem zeby swojego z gildi lac -.-...
|
Moim zdaniem to musza byc za***isci idioci ... ale to nie jest pierwszy przypadek ... mnie tez tak kiedys u***ali ;/
|
Kto następny?
Najpierw Artisto, teraz Draverik , Kogo Taifun i reszta ubiją następnego? może Sarandiel :D:D:D albo Spoxstera ?? ;D X(
|
Fajny Filmik :P
Up: Globalna Inferna nice avatar |
Dusskines
huh juz 3 osoba zostala zabita przez swoja gildie "DUSSKINES" jednak to sa lamy wymyslaja powod zeby kogos zabic ze swojej gidli bo ma zawysoki lv mam nadzije ze ci co zostali wykopani z servera przez nich zrobia pare snake atakow i pozabijaja polowe ich gildi:D
|
kurcze
Od jakiegoś czasu niemgoe na rapidrashe ściągąć. Kiedyś whcodizłęm w link klikałem free a potem czekałem asz sie kończy odliczanie i sciagam plik, a teraz wchodze w link klikam free potem jest odliczanie skonczy sie odliczanie i niema linku żeby pobrać plik tylko jest coś innego (niechodzi o limit tranfsferu) od jekiegoś 1,5 tygodnia mi sie tak dzieje. Ludzi pomużcie
---------------------- Pozdro tibia.pl :baby: |
ja myslalem ze gildia ma se pomagac a nie zabijac sie. Zycze im aby cala ich gildia sie rozpadla bo teog gildio nazwac nie mozna jedyne co im trza przyznac ze so zgrani :) i ladna akcja byla
|
Cytuj:
Mestora juz kiedys zabili bo nie chcial placic... |
Omgf ... Taifun a Skejciora tez bys tak zabil -.- ?
Ide sie pozlewac na Tibi z Dusk Cya xD |
omg...
juz tez niemaja co robic -.- jakies poj..y z nich i tyle
najlepiej jakby sie wszyscy nawzajem powybijali i by byl spokoj :p |
afff
Tym z duss~~ już odpie**ala nie mają z kim się nak****ć (bo furora to praktycznie serv polaków) to walą swoich naszczęście skończyłem tam gre już dawno.Pamiętam jak obejżałem filmik jak zabili Artisto, po zabiciu go cała gilda pytała sie "za co go laliśmy?", więc troche to nienormalne.
|
omfg stracony serv... brak mi slow na cos takiego ... jeden z nielicznych servow gdzie polacy sa najlepsi a takie akcje padaja ;/ jedyne co serv moze uratowac to jakas wojna przegrana przez polakow -.-
|
Noobs. Tylko tyle mam do powiedzenia, Draverik ja na twoim miejscu bym zorganizowal grupke przyjaciol ktorym to sie nie podoba i zaczal zabawe ;)
|
Cytuj:
Szkoda mi troche tych co zabiła ta gildia X( |
Najbardziej glupi swiat o jakim slyszalam!!!Tajfun jestes zbielska i nie niszcz ludzi ktorzy worzyli historie na novej;;;;1 slowem po***!!!
|
No więc ktoś musi im wreszcie nawnosić bo inaczej sie to nieskończy a oni docenią członków swojej gildy, ale zorganizowanie nowej ekipiy bylo by czasochłonne ponieważ trzeba wyłapywać każdego kto się wybił a to nie jest taki proste bo większośc pewnie wolała by pójść do Duss a póżniej i tak go zabiją ^.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |