![]() |
Port of hope < expowiska dla sorc
Czesc jestem sorcem aktualnie mam 20 lvl ale dzisiaj kupiłem pacca mam 32 m lvl i chcialem poexpic w port of hope poniewaz slyszalem ze sa tam puchy a mozna niezle na czyms poexpic w zwarciu sorcem
EQ P set i W Hamer to prawie niema zaczenia no ale skill 18 / 19 Prosze o wypowiedz ludzi któzy cos wiedza a nie takich co siedza cale zycie na ratach i widzieli jakiegos ss z gury dziekuje :] |
puchy? na dworcach mozna w zwarciu walczyc sorcem/drutem...
|
1. Popraw ortografię i dopiero wtedy pisz posty.
2.Szukaj |
Cytuj:
:baby: |
poszukaj na forum filmu/zdjec jak dojsc do nich(bo nie potrafie ci tego wytlumaczyc...) a co do skilli i eq to powinno wystarczyc... ja expilem na nich druidem z d-hammerem, dwarven shieldem, scale arm i dawalem rade. wez kilka uh( na wszelki wypadek), kilka hmm i gfb tez sie sprzyda noi co tu wiecej pisac?
|
|
niedziala ten link zeby dawnoland :(
;( >Datei /files/3823316/Tiquanda.rec.html wurde gelöscht. Grund: Seit längerer Zeit kein Download mehr. Inaktivitäts-Timeout überschritten. moze ktos wie co to ma byc ? |
Ja tak expie na zamku :)
dużo ludu ale można nabić lvl albo na poh sie opyla wybrać :)
|
Cytuj:
1. twoja ortografia sux 2. funkcja szukaj nie boli 3. czytanie chyba już opanowałe¶? |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic: Poczekaj cierpliwie jeszcze chwile na update i zainwestuj w wandy ;] Będziesz miał expienie pierwsza klasa ^^ |
...
Cytuj:
2 funkcj odpowiedz na pytanie tesz nie boli ja wiem jak sie szuka ale nic ciekawego nieznalazel mwiec zalozylem ten temat... 3 hmm ja tak ale czy ty napewno umiesz pisac odpowiedzi szczeze watpie |
Cytuj:
2 naucz sie odróżniać liczby pojedyńcz± i mnog± 3 zanim cos napiszesz tu napisz to w wordzie i popraw błędy :) |
Czy nie możecie odpowiedziec na temat Port of hope < expowiska dla sorc ?? Bo jak dotychczas skupiacie sie na mojej ortografi a nie na pytaniu .. n/c X(
|
1. CO to s± puchy? XD
2. Dysleksja to choroba nabyta -.-' 3. Idz sobie na krokodyle moze ci croc booty wypadna tylko uwazaj na terror biryd!!!11 Bo raczej na tiquandzie nie da sie na niczym innym poexpic -.-'' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49. |