![]() |
czy dam rade bloknac ...
mam 41 Knighta ze skilami 69/68 moje EQ:Crown Armor,Knight Legs,Vamp Shield,Warrior Helmet
i mam take pytanie czy dam rade bloknac BK lub DL i ile Uh by zeszlo na jednego B) __________________________________ Nigdy Nie Unikniesz Wojny Możesz Najwyżej Ją Opuznić Na Korzyść Wroga. |
do bk nie wejdziesz... a co do dla to moze...
|
BK bramka lvl jest, a dl-a blokniesz jezeli bedziesz mial dobrych shooterow. Ilosc uhow zalezy od shooterow (z czego beda bic, kto to bedzie , no i jakie beda miec skille) ;)
|
bramka lvl-owa jest od ktorego lvl 50 ?? :P
a Ile Uh na DL 8 ?? ___________________________ Nigdy Nie Unikniesz Wojny Możesz Ją Jedynie Opuźnić Na Korzyść Wroga |
DLa spokojnie a do BK musisz troche poczekac
|
Bramka lvl do bk jest od 50 lvlu, w towarzystiwe 2 palków zejdzie ci max 2-3 uhy, a na dle trza troche uważać bo mogą cię zaskoczyc :)
|
Proponuje DLa na wieży w Venore dragon lair.
|
udalo sie
Udalo mi sie bloknac 4 DL i z 3 wylecial Cudowny DSM ale sie ciesze :)
Dedlem i mam 39 lvl :( __________________________________________________ _ Nigdy nie unikniesz wojny mozesz ja jedynie opuznic na korzysc wroga |
JUŻ Z 3?!!?!?!?! OMG ale farciaż, zazdroszczę ci :D
|
na bk nawet nie dojdziesz bo trzeba mieć 50 lv bo jest bramka a dla spokojne dasz rade takie skile i eq no i musisz mieć dobrych magw, żeby ładnie nawalali z sd :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sd to sie tylko na demki bierze. |
Cytuj:
|
masz slabe skille. lepiej potren zanim cos ubloczysz bo padniesz :p
|
http://img519.imageshack.us/img519/3940/tibiamap8cc.gif
na tej mapie zaznaczyłem ci miejsca które polecam ci do expienia/skillowania :) a jeżeli chodzi o blockowanie Bk lub Dla to obydwum dasz rade tyle że na Bk to z minimum 50 lvl można iść Powód:Bramka Levelowa :] @edit na obydwa potworki z shoterami :) |
Dl'a bys dal rade bloknoc ale yyy....popracuj nad skilami troche :)
do bk nie wejdziesz - bramka levelowa (od 50) 2-gi post: "na tej mapie zaznaczyłem ci miejsca które polecam ci do expienia/skillowania" pogielo Cie? 41 knighta jeszcze z ciut slabymi skillami na ork fortec slesz....ja bym mu radzil niektore kopalnie w kazo... :) |
;) Nom troche przesadziłem ale z shoterami i z uhami może iść :) :p
|
Hu, hu :D Mnie tez z trzeciego DL'a wypadl DSM ^^ a tak pozatym to jak masz takiego shootera 50lvl z sd (taki "ja" na przyklad) to DL żyje jakies 8 sekund, a zanim do ciebie podejdzie jak stoisz na ukos to nie sadze zebys uha stracil nawet :P I widac ze kolega Avatar Magiczny sie zna po hu..byku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |