![]() |
Nowi moderatorzy forum!
Od dzisiaj na forum mamy trzech nowych modków!
Tym razem wybraliśmy ich bez konkursu, są oni osobami, które bardzo pomagały nam jako Użytkownicy i zasłużyli na tą posadę. Wybrani zostali: Shinjix – Super Moderator całego forum Gangrel666 – Moderator działu Multimedia i For Głównych Tanatess – Moderatorka For Inne, głównie forum Grafik. Liczę na to, że powitacie ich ciepło :) Dodatkowo warto wspomnieć o smutnej nowinie... Już jakiś czas temu szeregi modkow i forum opuscil z wlasnej woli Dobo. Parę dni temu Polin także zdecydował, że nie ma już tyle czasu, aby moderować forum i opuscil nas. Oboje na pewno bedą od czasu do czasu wchodzić na forum, mają dalej dostęp do forum modków i gdy kiedyś zdecydują się wrócić przyjmiemy ich od razu :) Byli świetnymi moderatorami i myślę, że niejedna osoba się czegoś nauczyła od nich. Powodzenia w prawdziwym życiu panowie i dziękujemy za czas jaki poświęciliście stronie :) |
<youpi>
Od dzis nasze forum zasila nowa grupa modkow ktorzy pomoga czyscie forum ze smieci (tzn tematow ktore sa przeklejone i bylo ich 999 a niektorzy zakladaja ponownie bo nie chce sie ruszyc 4 liter) oraz odpowiadac na pytania ;) oczywiscie gratuluje im nowej posady i mam nadzieje ze beda ja godnie sprawowac :cup: CONGRATULATION :D
|
Mam nadzieje, że zwiększy to skuteczność wykrywania i w miaręszybkiego usuwania postów śmieci.
Dobrze, że szeregi modkó zwiększyly się, napewno wyjdzie to na plus. Życze powodzenia mądrości i cierpliwości do wszelkiej masy użytkowników forum. good luck panowie...napewno się przyda:D. |
Gz dla nowych modków :D . Nie zetknełem sie z nimi na forum ale pewnie sie wywiną ze swoich ,,obowiązków'' bycia modkiem ;)
PS:ile juz was jest ??xD |
Nice
Gratulacje dla nowych modów.
Widze, że jest sprawiedliwość na tym świecie tylko trzeba troche się postarać. Może mi się kiedyś uda zostać modem (Mrzenia ściętej głowy). |
Gz
No to i ja się do gratulacji przyłącze :D
= Gratulacje dla nowych modków = :) Oby Wam sie dobrze... modkowało :P |
Shinjix - gratulację.. jeszcze na starym koncie, pół roku temu, wiedziałem ze Cię w końcu na modka wybiorą;)
|
Gratulacje dla Was !
|
Taki spóźniony prezent od Mikołaja.
|
WIELKIE GZ DLA NOWYCH MODKÓW 8o
|
Gratulacje wkońcu forum będzie mniej zaśmiecone.... Fajny prezencik na mikołaja xD
|
No coz powiedziec... No Gratulacje no :D
|
u.u
congratulations =) i współczuje ;b bo i tak zawsze sie ktoś znajdzie co postunie w nieodpowiednim miejscu i modki mają sporo robótki =] |
Mikołaj słusznie obadarował modami Gangrela Tane i Shinjixa (zawsze myle się w twoim nicku) i mam nadzieje że dzięki tym modom forum stanie się jeszcze lepsze A na koniec chciałbym życzyc nowym modom dużo wytrwałosci,radości z tego co robią oraz żeby wypełniali jak najlepiej tę funkcje.
|
Super ... tylko GRATULOWAĆ :cup: Miłej pracu Życze :)
|
Powodzenia zycze dla nowych modkow :)
|
Gratulacjie panowie :cup:
|
Serdecznie gratuluje nowym moderatorom :)
|
Gratulacje :P
|
Bardzo dobrze, że Shinjix został modem. Pomagal newbie i w ogóle..
A o tamtej dwójce... to tylko gangrel mi się o uszy obił;] Ale i tak wielkie GZ 4 all! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |