Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy Cachero back ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57979)

Roinapao 07-12-2005 08:06

Czy Cachero back ?

Czy myślicie ze po update Cacheo wróci chodzi mi Konkretnie o różdzki, bo to jest dla niego to raczej wspaniala wiadomośc . NO to jak myślicie ?

Jaskot 07-12-2005 08:08

Różdżki mają pomagać low levelowym playerom w zdobyciu lepszego lvl i sprzętu... I kto powiedział że Cach nie gra?

Roinapao 07-12-2005 08:23

MMM konkretnie mi chodzi o bicie lvla Bo myśle ze jak Cach sie spręży to moze nawet Eternala dogonić , chociaż ten bije lvl jak głupi

Rabanbar 07-12-2005 08:53

Ja cie nie rozumiem... różdżki raczej do huntów na demony nie sluza a na tym wlasnie cachero expi...apropo, kto powiedzial ze on odszedl?

Mediv 07-12-2005 09:42

Eternal jest najlepszy z tej czwórki:Seromontis,Cachero,Bublle,EO.Ma jakiś 246 lev,a reszta 220 coś

Elrond The Dark 07-12-2005 09:49

Hmm widze że mało z was przegląda erig.net ...

Seromontis zapierdziela jak mały motorek ... wg pierwsza trójka może się go poważnie obawiać .

Pramus 07-12-2005 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elrond The Dark

Seromontis zapierdziela jak mały motorek ... wg pierwsza trójka może się go poważnie obawiać .

Dokladnie... Seromontis ma najwyzsza srednia expa na dzien

Vermyn 07-12-2005 11:19

Czy to takie dla was ważne? Jak Cachero bedzie chcial expic, to zrobi to..

sealorr 07-12-2005 12:50

Konda tez nie grzeszy w expieniu ;p

04 Dec 2005 +5,444,116 1 152

no a Seru 23mln expa na miech :D

borowik_ 07-12-2005 21:25

wlasnie przeczytalem ze chachero dzisiaj zginol(zabila go hydra) i spadl z 222 na 221 lvl.Teraz to kwestia czasu jak sero go wyprzedzi....jak myslicie cachero sie podniesie po tym dedzie??

Pacek 07-12-2005 22:36

rany julek to naprawde niesamowite żeby nie zacytować ŚP. Amroziaka Nie Mo Żli We, ja cie no nie moge chyba nie będe spal przez pół nocy bo cacher zginoł i seromontis go goni, podniecenie siega zenitu aż pisać nie moge.

Przeżywacie to jak stonka wykopki, jak dla mnie to oni mogli by spaść na 2 lvl zaliczając dedy od sumonowanego deer'a. Niech sobie grają niech im zielenieją oczy od monitora, niech im sie palce wykrzywiają od klawiatury, czy naprawde chcecie być tacy jak oni, 70% dnia przy kompie może wiecej, brrr strach sie bać jak o tym myśle.

Khazar 07-12-2005 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elrond The Dark

mozna sie nawet pokusic o stwierdzenie ze Seromontis juz jest w pierwszej trojce. Ba! z lekka przesada mozna powiedziec ze jest drugi ;]

borowik_ 08-12-2005 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
rany julek to naprawde niesamowite żeby nie zacytować ŚP. Amroziaka Nie Mo Żli We, ja cie no nie moge chyba nie będe spal przez pół nocy bo cacher zginoł i seromontis go goni, podniecenie siega zenitu aż pisać nie moge.

Przeżywacie to jak stonka wykopki, jak dla mnie to oni mogli by spaść na 2 lvl zaliczając dedy od sumonowanego deer'a. Niech sobie grają niech im zielenieją oczy od monitora, niech im sie palce wykrzywiają od klawiatury, czy naprawde chcecie być tacy jak oni, 70% dnia przy kompie może wiecej, brrr strach sie bać jak o tym myśle.

Nie wiem o co ci chodzi-napisalem ze cachero zginol ale to nie znaczy ze odrazu sie zaniecam.Po prostu znalazlem ta informacje w necie i chcialemn sie podzielic ja z ludzmi.Wez lepiej na uspokojenie bo chyba ci zylka pekla.A jesli ci cos nie pasuje-nie pisz lepiej dalej baw sie "swoimi klockami".

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13.