![]() |
Czy Cachero back ?
Czy myślicie ze po update Cacheo wróci chodzi mi Konkretnie o różdzki, bo to jest dla niego to raczej wspaniala wiadomośc . NO to jak myślicie ?
|
Różdżki mają pomagać low levelowym playerom w zdobyciu lepszego lvl i sprzętu... I kto powiedział że Cach nie gra?
|
MMM konkretnie mi chodzi o bicie lvla Bo myśle ze jak Cach sie spręży to moze nawet Eternala dogonić , chociaż ten bije lvl jak głupi
|
Ja cie nie rozumiem... różdżki raczej do huntów na demony nie sluza a na tym wlasnie cachero expi...apropo, kto powiedzial ze on odszedl?
|
Eternal jest najlepszy z tej czwórki:Seromontis,Cachero,Bublle,EO.Ma jakiś 246 lev,a reszta 220 coś
|
Hmm widze że mało z was przegląda erig.net ...
Seromontis zapierdziela jak mały motorek ... wg pierwsza trójka może się go poważnie obawiać . |
Cytuj:
|
Czy to takie dla was ważne? Jak Cachero bedzie chcial expic, to zrobi to..
|
Konda tez nie grzeszy w expieniu ;p
04 Dec 2005 +5,444,116 1 152 no a Seru 23mln expa na miech :D |
wlasnie przeczytalem ze chachero dzisiaj zginol(zabila go hydra) i spadl z 222 na 221 lvl.Teraz to kwestia czasu jak sero go wyprzedzi....jak myslicie cachero sie podniesie po tym dedzie??
|
rany julek to naprawde niesamowite żeby nie zacytować ŚP. Amroziaka Nie Mo Żli We, ja cie no nie moge chyba nie będe spal przez pół nocy bo cacher zginoł i seromontis go goni, podniecenie siega zenitu aż pisać nie moge.
Przeżywacie to jak stonka wykopki, jak dla mnie to oni mogli by spaść na 2 lvl zaliczając dedy od sumonowanego deer'a. Niech sobie grają niech im zielenieją oczy od monitora, niech im sie palce wykrzywiają od klawiatury, czy naprawde chcecie być tacy jak oni, 70% dnia przy kompie może wiecej, brrr strach sie bać jak o tym myśle. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |