Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Servery wyłączone. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5798)

n3m3s!s 25-05-2004 11:36

Servery wyłączone.

Cytuj:

Due to maintenance work on our database there will be a downtime of all game servers and the website tomorrow, starting at 12:00 CET. The downtime will last for approximately 2 hours. Please excuse this inconvenience. Thank you very much for your understanding.
Od 12 godziny strona i wszystkie servery zostana wylaczone. Przerwa moze potrwac dwie godziny.
Cip przeprasza :P

Rogal 25-05-2004 12:06

buuu wlasni szedlem na hunt !!!!! X( Nie lubie ich za to i jeszcze tam pisalo ze powrot za godzine!! w grze wiecj ja 8o twierdze ze ba 1h nie 2h ;(

Maxmix 25-05-2004 12:09

BRAT WIELKIGO MA RACJE X( X( X( X( X( X( :(

Pasorzytek 25-05-2004 12:10

stary daj se luz ja wlasnie dedlem i bieglem po cialo zdarzylem wrzucic bp na plecy i serwer siada

Munkol 25-05-2004 12:11

Spox moze cos do tego dodadza :).
No dobra juz po wielkiej rozlace z tibia powracam a tu ..... nic naszczescie powrut na strone tibi mnie ucieszyl jak tu wszystko sie szybko rozwija i jak info szybko piszecie zaledwie jedno za drugim (niemoge doczekac sie tych wielkich zmian) ;)

Kapral 25-05-2004 12:17

No jak to

Kurde a własnie uciekłem z lekcji aby pograc w tibie a wy mi tu jakąs przerwe robicie CIPY są do dupy X( X( X( X( X( A UCIEKŁEM Z LEKCI ;(

Kapral 25-05-2004 12:19

JAK JA TO WYTRZYMAM !! ;( ;( ;( ;( ;( X(

Pasorzytek 25-05-2004 12:20

hehe nieladnie uciekac z lekcji ;p btw : widac ze pisali na szybko: "Maintenance Work

Due to maintenance work on our database all game servers are currently down. The downtime will last for approximately 2 hours. Please excuse this inconvenience. Thank you very much for your understanding. Kind regards, Your CipSoft Team
Your CipSoft Team

" podwojnie ;p

edit:
do kolegi u góry niepiszemy posta pod postem jest opcja edytuj

n3m3s!s 25-05-2004 12:20

Tylko nie piszcie tutaj jacy jestesmy wielce rozczrowani bo przez dwie godziny nie bedzie Tibii. Ogarnijecie sie ludzie, nie macie co innego do roboty, wciaz tylko tibia??

Top: To nie bedzie zaden duzy uptade, tylko zwykle profilaktyczne prace nad baza danych. Nie spodziewajcie sie wiec zadnych nowosci w swieci Tibii.

Pasorzytek 25-05-2004 12:23

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez n3m3s!s
Tylko nie piszcie tutaj jacy jestesmy wielce rozczrowani bo przez dwie godziny nie bedzie Tibii. Ogarnijecie sie ludzie, nie macie co innego do roboty, wciaz tylko tibia??

Top: To nie bedzie zaden duzy uptade, tylko zwykle profilaktyczne prace nad baza danych. Nie spodziewajcie sie wiec zadnych nowosci w swieci Tibii.
moze nowosci niebedzie ale skoro robia cos z baza danych to oznacza jedno ! mniej lagow

n3m3s!s 25-05-2004 12:24

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kapral
Kurde a własnie uciekłem z lekcji aby pograc w tibie a wy mi tu jakąs przerwe robicie CIPY są do dupy X( X( X( X( X( A UCIEKŁEM Z LEKCI ;(
Sry ale sam jestes do dupy.
Narzekacie ze sa lagi na wszystkich swiatach, ciagle najezdzacie na wszystkich wokolo, a jak Cipy chca cos naprawic, ulepszyc i sa zmuszeni wylaczyc servery to napotykaja na ludzi takich jak Kapral, co umieja tylko zwyzywac i to wszystko.

Iron 25-05-2004 12:30

:lucznik: o ja co wy robicie za godzine mam lekcje ja chce pograc X(

Munkol 25-05-2004 12:31

No tak uciekanie z szkoly :p mozna sie dowiedziec w bardzo prosty sposob do czego prowadzi :p ja dzis tez ucieklem (poraz 1 od szustej klasy) a chodze do 1 LO :D ludzie a co do CIPOW niech zablokuja servy na 1 miesiac a zrobia z gry lajcik i clin gre wiec nie martwcie sie (dla uzaleznionych) a cii co lubia grac radzie podsowac CIPoM pomysly ;)

PS.szybko temat zapełniacie!!

Tony Da'Rose 25-05-2004 12:32

:P

Witam, wiele razy tu zagladalem, ale nie widzialem sensu rejestracji. W koncu sie zmoglem i jestem.
A tak do tematu:
Nie wiem czy tak, ale chcialbym zeby to byl update :D
Chcialbym, zeby uruchomili test serva..
Milo by bylo zobaczyc nowe miasto, potworki itd..
A co do "Tibia server down" To ledwo co loota dotargalem do Ab. :))

Kapral 25-05-2004 12:39

Co się tak rzucacie ??

Ej, czemu sie tak do mnie rzucacie jak ja tylko uciekłem z dwóch wfów to chyba nic strasznego X( X(

bzp 25-05-2004 12:46

Eee ja dopiero wstałem :P A to, że teraz wyłączyli to akurat dobrze bo i tak bym nie grał ze względu na skacowanego kapcio muła :] Każdy kto próbował grac po libacji wie o co mi chodzi. :D

Arturl92 25-05-2004 12:52

Kur...... chialem przejsc na maina a mnie sie gram wyloczyla , a jak mi znowu wruci do 6 leva to zaskarze !!!!!!! X( X( X( X( X( :evil: :miecz: :evil:

Arka noego 25-05-2004 12:57

wystarczylo wczoraj przeczytac newsy a byscie wiedzieli ze beda dzis prace ;]

n3m3s!s 25-05-2004 13:08

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Kapral
Ej, czemu sie tak do mnie rzucacie jak ja tylko uciekłem z dwóch wfów to chyba nic strasznego X( X(
Mnie to rybka z czego ty uciekasz...to nie o to przeciez chodzi :S

MeistiC 25-05-2004 13:12

Idzcie lepiej cos zjesc macie jeszcze godzine ^^. Powinni robic takie przerwy czesciej dragon hamem sie nie najecie ^^. Sam skorzystalem z tej przerwy i zjadlem o ^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:20.