Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poszukiwany programista! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=57989)

bosal 07-12-2005 11:26

Poszukiwany programista!

Jeśli znasz PHP oraz jesteś dobrym programistą, masz świeże i dobre pomysły. Tibia.pl daje Ci możliwość rozwoju oraz podwyższenia swoich kwalifikacji. W związku z tym, że nasz obecny team nie ma zupełnie czasu na udoskonalanie strony i tworzenie jej nowych działów pod względem technicznym, poszukujemy paru chętnych i zdolnych osób. Jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie prywatną wiadomość (PW) . Dodaj parę słów o sobie, jakie projekty już wykonywałeś (portfolio), co chciałbyś z nami tworzyć. Jeśli będziesz nam odpowiadał powiadomimy Cię o tym w trybie natychmiastowym i zdradzimy nasze nowe zamysły co do projektów i w ogóle :) . Czekamy na zgłoszenia. Temat PW musi być dokładnie taki: Tibia.pl poszukiwany programista!

Whitr Mas 07-12-2005 12:15

No może nareszcie będe miał co robić, bo mam chwilową przewe w wykonaywaniu sklepu ;)

bosal 07-12-2005 12:16

to tak jak mowilem na PW bo nie bede w stanie przgladac komentarzy!

Pramus 07-12-2005 12:38

Hhehe ja sie na to nie nadaje, ale mam nadzieje, ze ten ktory obejmie to stanowisku uczyni ten serwis lepszym ;]

bosal 07-12-2005 12:41

mi sie wydaje ze ten serwis jest najlepszy 8o

pawel158 07-12-2005 12:56

Re: poszukiwany programista!

No spoko spoko :) ciekawe co kto wymyśli nowego... :D mam nadzieję że tibia.pl po zatrudnieniu nowego programisty będzie jeszcze lepsza niż dotychczas :D
pordrowinka i życzę wesołych świąt itp. :D:D

Dard Skana 07-12-2005 13:45

:d

Chcialbym zostac programista poszezyl bym wiecej danych z tibi byl bym na bierzaco z graczami !

Pozdro !!

Hail harmonia :cup:

Badzo 07-12-2005 13:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dard Skana
Chcialbym zostac programista poszezyl bym wiecej danych z tibi byl bym na bierzaco z graczami !

Pozdro !!

Hail harmonia :cup:

Ta... 13 lat i programista -.-' Good Luck

Shein Silvershadow 07-12-2005 13:54

No cóż, chyba nie wiek świadczy o umiejętnościach?

Badzo 07-12-2005 13:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shein Silvershadow
No cóż, chyba nie wiek świadczy o umiejętnościach?

Może i nie, ale spójrzna składnie, treść posta..

Gniew Mroku 07-12-2005 15:50

Mnie by troche bardziej ciekawiło jak to by miało wyglądać. Napiszcie ile inicjatywy będziecie wymagać to się troche zastanowie. ;p

Marcus Merlin 07-12-2005 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Badzo
Ta... 13 lat i programista -.-' Good Luck

A CO TY MYŚLAŁEŚ ??
Mam 12 lat i właśnie przerabiam swoją stronkę:Klik!

Boner3773 07-12-2005 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcus Merlin
A CO TY MYŚLAŁEŚ ??
Mam 12 lat i właśnie przerabiam swoją stronkę:Klik!

u.u
powiem tyle... szablon stronki można łatwo ściągnąć, lu8b poprosić kolegę żeby zrobił...
przy 12 latach, watrpie żebyś był naprawdę poważny, i nie mów mi że niejesteś dzieciakiem..teraz może i ci sie wydaje że jesteś dorosły...ale to tylko 12 lat. ;s

slimaczek 07-12-2005 18:04

Moze i moglbym sie zglosic, ale nie mam czasu ostatnio. Robilem pare projektow typu NFSU Zone, sethiria, strona o pokemonach (5 lat temu), oraz pare innych ministronek dla qmpli albo niekoniecznie dla nich. Ale nie znam sie na programowaniu czy javie, jedyne co znam (ale to dosc dobrze) to HTML'a, PHP i programowac w MySQL'u. I jakos nie uwazam, ze wiek oznacza co kto umie. Jak juz, to moge przyznac ze z nastolatkiem sie inaczej gada niz z kims w moim wieku (za 12 dni 12 lat bede mial). Ale co do tamtego goscia to odrazu widac, ze nic sie nie zna na stronach, a sam jego post byl zartem (dla niego)

Xaziz 07-12-2005 20:22

Właśnie pisze własną strone o Tibii w HTMLu. :p mam nadzieje, że znajdzie sie jakiś dobry programista i unowocześni tibie:P

ahcarb 07-12-2005 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek
Moze i moglbym sie zglosic, ale nie mam czasu ostatnio. Robilem pare projektow typu NFSU Zone, sethiria, strona o pokemonach (5 lat temu), oraz pare innych ministronek dla qmpli albo niekoniecznie dla nich. Ale nie znam sie na programowaniu czy javie, jedyne co znam (ale to dosc dobrze) to HTML'a, PHP i programowac w MySQL'u. I jakos nie uwazam, ze wiek oznacza co kto umie. Jak juz, to moge przyznac ze z nastolatkiem sie inaczej gada niz z kims w moim wieku (za 12 dni 12 lat bede mial). Ale co do tamtego goscia to odrazu widac, ze nic sie nie zna na stronach, a sam jego post byl zartem (dla niego)

Z tego wynika za 5 lat temu miales 6 latek, w takim wypadku jesteś za***isty...

Jakby nie maturka za 153 dni to sam bym się zgłosil, lecz niema mczasu na zabawę, dobry pomysl na php, lecz potrzeba do tego stabilny server, którego wam narazie brak :)

Ruppert 07-12-2005 21:26

Zastanowił bym się jakbym miał trochę więcej czasu, ale do szkoły dochodzi dwa razy w tygodniu sitkówka i dwa razy kurs PHP:) a jeszcze musze swój serwis prowadzić. Szkoda, szkoda ale chyba się nikt nie pogniewa jesli powiem ze hyba lepiej by bylo najpierw zmienić serwer bo ten jest strasznie niestabilny co boli osoby ze slabym łączem.
Pozdrowienia! I wesołych świąt

Bonastick 07-12-2005 22:08

Od dłuższego czasu nie zaglądam tutaj zbyt regularnie, więc pewnie stąd moja nieświadomość, ale... kto pyta, nie błądzi.

Czy ten news, to jest szukanie kogoś, kto na samą myśl o możliwości współtworzenia serwisu o jego ukochanej grze, będzie skakał z radości i zarywał noce tworząc skrypty, a następnie z dumą rozpowie wszystkim znajomym w grze, kim to on nie jest i to będzie dla niego wystarczający profit z tego przedsięwzięcia... czy może jednak jest to najzwyklejsza oferta pracy, która wtedy naturalnie wiąże się choćby z zawarciem umowy i wynagrodzeniem.

Czytałem ten news kilka razy, ale wciąż nie wiem, jaka może być odpowiedź na powyższe pytanie.

PS. Od razu może zaznaczę. Nie chcę nikogo tutaj urazić pierwszą opisaną opcją odpowiedzi na to pytanie. Celem nie była wrogość wobec kogokolwiek, jedynie jest to moja tendencja do wstawiania sarkazmu w moje wypowiedzi.

MatKus 07-12-2005 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bonastick
Od dłuższego czasu nie zaglądam tutaj zbyt regularnie, więc pewnie stąd moja nieświadomość, ale... kto pyta, nie błądzi.

Czy ten news, to jest szukanie kogoś, kto na samą myśl o możliwości współtworzenia serwisu o jego ukochanej grze, będzie skakał z radości i zarywał noce tworząc skrypty, a następnie z dumą rozpowie wszystkim znajomym w grze, kim to on nie jest i to będzie dla niego wystarczający profit z tego przedsięwzięcia... czy może jednak jest to najzwyklejsza oferta pracy, która wtedy naturalnie wiąże się choćby z zawarciem umowy i wynagrodzeniem.

Czytałem ten news kilka razy, ale wciąż nie wiem, jaka może być odpowiedź na powyższe pytanie.

PS. Od razu może zaznaczę. Nie chcę nikogo tutaj urazić pierwszą opisaną opcją odpowiedzi na to pytanie. Celem nie była wrogość wobec kogokolwiek, jedynie jest to moja tendencja do wstawiania sarkazmu w moje wypowiedzi.

Pewnie cię zaskoczę, ale jak na razie żaden z nas z tibia.pl nei czerpie żadnych materialnych korzyści. A skoro ogólnie jesteśmy raz pod krechą, raz minimalnie nad, to trudno, żebyśmy byli w stanie zaoferować komuś stałą pracę. Jak byśmy mieli na tyle kasy, to ktoś z nas pewnie sam zajął by się tym jako stałą pracą i mógł olać wszystkie inne zajęcia :P
Natomiast wydaje mi się, że pewnego dnia w CV całkiem nieźle może wyglądać "współtworzyłem stronę internetową z 30 tyś. unilkalnych użytkowników dziennie". A i doświadczenie można zdobyć też.
A jak na razie idę spać, bo rano przed wykładami daję korki z programowania... czymś trzeba zarobić na sypiącą się płytę główną.

Mkzm 07-12-2005 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slimaczek

Sorry że się wtrącam ale w MySql się nie programuje chiałbym zauważyć :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42.