![]() |
Któredy do Kazordoon
jak tam wejsc i gdzie jest telport w ktorym morzemy sie zamelodwac w kazoo i gdzie tam expowac??
|
Do Kazo dotrzesz idac kolo kopalni zanim przejdziesz jakis most jest taka wielka skala poszukaj wejscia na nia wejdz i bedziesz mial jedno zejscie dziure rozkopana zchodzisz i szukasz drogi na polnoc tam beda schody i potem to juz latwo.
Zameldujesz sie chyba gdzies kolo swiatyni tak mi sie wydaje :P A expujesz albo w kopalniach albo w Podziemiach z dwarfami Kazo. |
http://members.lycos.co.uk/pwojtek/Obrazki/kaz.jpg
Różowe kółka to 2 wejścia... Jedno potrzebuje liny a drugie nie. Potem po białych kreskach i już kazz |
jest tam gidia czarodziejow
jest tam jakas guildia czarodziejow i lub jakis fajny sklep zeby mozna cos fajnego kupic, jacys polacy?
|
Cytuj:
|
ja jestem w kazordoon!!ale niewiem jak ta sie zameldowac!!moze mi ktos powiedzic??z gury wielkie dzienki!!!a gildia sorcow jest na samej gorze u krasnala maga kupuje sie tesz u niego runy!!a nad nim jest najwyzej polozona w tibi biblioteka!!
|
re.up
Melodwanie się: shcodzisz schodami w świątyni, i do portalu |
a gdzie ta swaitynia? mozesz doikladniej powiedziec?
|
Zobacz sobie na mapie na tej stronie.Numer 22 albo cos kolo tego
|
Z Thais idziesz do gory potem przez mostekj idziesz do gory potem znowu przez mostek, potem skrecasz w gorach w lewo, potem wchodzisz rope do gury idziesz prosta drogoa i zalzisz idziesz znowu do gory i jestes w kazz :p
|
Ziomu! NIE ODPOWIADAJ! X( temat z 2003 ROKU! Już chyba 5 raz odpisujesz na takie tematy! X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |