Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ważna informacja odnośnie domków (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=58013)

Dabek 07-12-2005 17:34

Ważna informacja odnośnie domków

Oprócz nowych grafik, w wielu domkach po update zmienione zostaną ściany. Z tego powodu wszystkie rzeczy (wszystkie - nie tylko te ze ścian) z domków będą musiały zostać z nich usunięte. Możecie albo samodzielnie przenieść rzeczy do depo w ciągu najbliższych kilku dni (ważny podtekst: jeszcze KILKA dni do update:>), albo automatycznie zostaną one przeniesione do niego w czasie aktualizacji. Dotyczy to także guildhousów - wszystkie rzeczy które będą się w nich znajdować podczas update zostaną wysłane do depotu lidera. Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.

EDIT: Najwyraźniej CipSoft postanowił rozwiać dręczące wielu graczy wątpliwości i dodał do newsa informacje: Wszystkie (więc także te z np. szafek, które potem zostaną zniszczone) przedmioty zostaną bezpiecznie wysłane do depotu, nie ważne czy spowoduje to przekroczenie limitu rzeczy - nie będzie też żadnych przedmiotów "wyskakujących" z depo, jedynie nie będzie można do niego dodać żadnych nowych itemów do czasu usunięcia nadmiaru.

Oprócz tego, CipSoft przypomina o sekcji Security Hints, zawierającej wskazówki jak chronić swoje konto, do której dodany został nowy paragraf (dotyczący konieczności aktualizowania oprogramowania, jak np. przeglądarki).

Juziu 07-12-2005 17:38

po update ktos wejdzie do dp i wyleci mu na skrzynke tooona itemow...juz widze setki noobow probojacych cos zdobyc xD

Thornhill 07-12-2005 17:41

Sooper :D a ja chory do budy nie chodzę więc na updacik czekam milutko :)

Sioszolom 07-12-2005 17:43

Update chyba za rok bedzie ..... wymorduje cipsofta xD

tak czy inaczej nie trzeba przenosic itemow jak same spadaja backi xD

Ankhaev 07-12-2005 17:47

Ja tam bym przeniósł... Czasem automatyczne tego typu sprawy nie wychodzą, ja tak straciłem z 30k ;)
Btw. zmienią się grafiki ścian czy ich rozmieszczenie? :)

Dawergo 07-12-2005 17:47

Update

No nareszcie będzie update też zobaczyłem tą informacje na www.tibia.com i powiadomiłem kumpli :>

Goti1982 07-12-2005 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.

Czyli ma sie rozumiec ze pozniej cipsoft przesle kazdemu na poczte przynjamniej po 500 gp wydane na meble? szczerze w to watpie :D
A co do samego update to móglby byc juz jutro :)

Ruppert 07-12-2005 17:51

Najgorszą wiadownścią jest to że jeszcze kilka dni:(
Ja się już nie mogę doczekać.

Forlen 07-12-2005 17:52

Długo jeszcze?

Dlaczego nie powiedzą dokładniej daty???

Zapal 07-12-2005 18:06

A ja mam pytanie.Jezeli w skrzynce bede mial itemy to zostana usniete wraz ze skrzynka czy nie?

Criz 07-12-2005 18:10

Cytuj:

(...) Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.

Lol tyle się namęczyłem bo naznośić do domku posągi minotaurów i co? Tak samo z zakupioną przeze mnie piłką:( Będę musiał ją od nowa targać?:(

Dabek 07-12-2005 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez suchyxxx
Lool tibia.pl pomyliła się w tłumaczeniu.Na tibia.com nie ma mowy że w ciągu kilku dni trzeba przenieść rzeczy tylko należy to zrobić do czasu updatu-czyli nieznana jest data ale może jutro będzie update?

"You can either bring all items you have stored in your house to the depot yourself in the next few days"

Skoro przez najbliższe kilka dni możesz przenosić itemy, to z tego wynika że w ciągu najbliższych kilku dni update NIE będzie, logiczne chyba?.

Kusnier 07-12-2005 18:16

ja nie moge ale syf , powinno byc ze tylko rzeczy ze scian poprzenosic (tapety zegarki etc.) bo po co z podlogi?(chyba ze zmeinia wielkosc domków czy co O.o) a tak sie nakrecilem ze jutro juz bedzie uptade ;p cip soft nub ;p

J0hny 07-12-2005 18:17

eXtra ;] juz sie doczekac nie moge :p a tym czasem ide SD robic bo po upie nie bede mogl :((

Rybzor 07-12-2005 18:19

Dobrze ze mam blisko dokmu skrzynke na parcel:P, za dwa dni se wysle chyba powinno wystarczyc :]

Master Ciopek 07-12-2005 18:19

xx

A ja tam mam to głęboko bo i tak gh po ubdat ekupuje heuheuheu :D
(NoOoOoOoOoB'S RuLeZzZzZz) B)

tipsman 07-12-2005 19:40

może zrobia male domki dla faccow ? rozmiar 3x1 bez lózka ;p

ahcarb 07-12-2005 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tipsman
może zrobia male domki dla faccow ? rozmiar 3x1 bez lózka ;p

Jak im zapłacisz to czemu nie ? :>

Darth Ryba 07-12-2005 19:58

Cytuj:

(ważny podtekst: jeszcze PARE dni do update:>)

Para to 2, wiec za 2 dni update?!

Olorina 07-12-2005 20:01

few to raczej kilka. Nie czepiaj się słówek :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19.