![]() |
Ważna informacja odnośnie domków
Oprócz nowych grafik, w wielu domkach po update zmienione zostaną ściany. Z tego powodu wszystkie rzeczy (wszystkie - nie tylko te ze ścian) z domków będą musiały zostać z nich usunięte. Możecie albo samodzielnie przenieść rzeczy do depo w ciągu najbliższych kilku dni (ważny podtekst: jeszcze KILKA dni do update:>), albo automatycznie zostaną one przeniesione do niego w czasie aktualizacji. Dotyczy to także guildhousów - wszystkie rzeczy które będą się w nich znajdować podczas update zostaną wysłane do depotu lidera. Wszystkie nieprzenośne rzeczy, takie jak krzesła i stoły, będa niestety musiały zostać zniszczone.
EDIT: Najwyraźniej CipSoft postanowił rozwiać dręczące wielu graczy wątpliwości i dodał do newsa informacje: Wszystkie (więc także te z np. szafek, które potem zostaną zniszczone) przedmioty zostaną bezpiecznie wysłane do depotu, nie ważne czy spowoduje to przekroczenie limitu rzeczy - nie będzie też żadnych przedmiotów "wyskakujących" z depo, jedynie nie będzie można do niego dodać żadnych nowych itemów do czasu usunięcia nadmiaru. Oprócz tego, CipSoft przypomina o sekcji Security Hints, zawierającej wskazówki jak chronić swoje konto, do której dodany został nowy paragraf (dotyczący konieczności aktualizowania oprogramowania, jak np. przeglądarki). |
po update ktos wejdzie do dp i wyleci mu na skrzynke tooona itemow...juz widze setki noobow probojacych cos zdobyc xD
|
Sooper :D a ja chory do budy nie chodzę więc na updacik czekam milutko :)
|
Update chyba za rok bedzie ..... wymorduje cipsofta xD
tak czy inaczej nie trzeba przenosic itemow jak same spadaja backi xD |
Ja tam bym przeniósł... Czasem automatyczne tego typu sprawy nie wychodzą, ja tak straciłem z 30k ;)
Btw. zmienią się grafiki ścian czy ich rozmieszczenie? :) |
Update
No nareszcie będzie update też zobaczyłem tą informacje na www.tibia.com i powiadomiłem kumpli :>
|
Cytuj:
A co do samego update to móglby byc juz jutro :) |
Najgorszą wiadownścią jest to że jeszcze kilka dni:(
Ja się już nie mogę doczekać. |
Długo jeszcze?
Dlaczego nie powiedzą dokładniej daty???
|
A ja mam pytanie.Jezeli w skrzynce bede mial itemy to zostana usniete wraz ze skrzynka czy nie?
|
Cytuj:
Lol tyle się namęczyłem bo naznośić do domku posągi minotaurów i co? Tak samo z zakupioną przeze mnie piłką:( Będę musiał ją od nowa targać?:( |
Cytuj:
Skoro przez najbliższe kilka dni możesz przenosić itemy, to z tego wynika że w ciągu najbliższych kilku dni update NIE będzie, logiczne chyba?. |
ja nie moge ale syf , powinno byc ze tylko rzeczy ze scian poprzenosic (tapety zegarki etc.) bo po co z podlogi?(chyba ze zmeinia wielkosc domków czy co O.o) a tak sie nakrecilem ze jutro juz bedzie uptade ;p cip soft nub ;p
|
eXtra ;] juz sie doczekac nie moge :p a tym czasem ide SD robic bo po upie nie bede mogl :((
|
Dobrze ze mam blisko dokmu skrzynke na parcel:P, za dwa dni se wysle chyba powinno wystarczyc :]
|
xx
A ja tam mam to głęboko bo i tak gh po ubdat ekupuje heuheuheu :D
(NoOoOoOoOoB'S RuLeZzZzZz) B) |
może zrobia male domki dla faccow ? rozmiar 3x1 bez lózka ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
few to raczej kilka. Nie czepiaj się słówek :P
|