![]() |
coś dziwnego dzieje mi sie z tibicam
więc 2 razy pobierałem tibie 755 i tibicam 1.1 więc filmiki nie chcą mi odbierać ktore wcześniej odbierały a jak juz sie odtworzy to ściany i podloże są kolorowe zamiast eq są śmieci itp. prosze o pomoc
|
Double topic... chyba musisz sciognac nawa tibie cam?
|
sciągłem dwa razy z tibia.pl i jakiejs innej strony
|
Musisz używać tego samego klienta tibii na którym był nagrywany filmy. Jeżeli film był nagrywany na 7.5 to musisz użyć tibii 7.5 aby go obejrzeć.
|
ok ja pobrałem filmik Cichego hellgate który wcześniej mi chodził ale chodziły jeszcze wczoraj a dzisiaj nie tak samo jak ten hellgate
PS: jak uruchamiam filmik to tam pisze tak: Debug assertion in line 935 of modue Control failed the error has been saved in the file error .txt. please submit the information in the error .txt. to a tutor |
Hellgate Cihcego mać jak sie nie myle to na tibi 7.5 jest nagrane (na 99%). Możliwe też że masz cos przerobionego w tibi.spr w ostatecznosci jakis wirusik
|
Cytuj:
tibia sprite editor????? PS wirusa nie ma bo skanowałem |
Hmm
Ja Ci Radze Zrobic Jeszcze Raz Skana ;) Sciagnac Tibie 7,55 i Tibie Cam Z Dzialu Filmy A Jesli To Nie Podziala To Juz Niewiem :P
|
Ja mam natomiast taki problem, że przy włączeniu jakiegoś filmiku (wersje filmiku znam to i wersje klienta dobrą dobieram). Filmik mi leci z cuś ponad 1 min i mi się TibiaCam zwiesza filmik wyłącza. Ktoś wie o co tu chodzi?
|
Cytuj:
Moze za slaby komp?:> Mi sie niekiedy zwiesza jak zaduzo mam otwarte... |
OMG, człowieku ty chyba nie masz pojęcia o co chodzi :P. Jakbym miał aż tak słabego kompa to bym chyba w Tibię nie grał :P. TibiaCam chyba nie ma takich kosmicznych wymagań jak do np. DOOMa 3 :P. Wyloozuj;]. Wcześniej mi się normalnie odtwarzały filmiki a ostatnio (od jakiś 2, 3 tygodni) zaczęło tak świrować:/. Any good ideas? Może ktoś mi pomoże lub wypowie się z sensem -.-.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:03. |