![]() |
Demon Quest - Secura
Nigdzie tu tego nie znalazłem, więc umieszczam link:
http://galeon.com/ermakea/dhelmet.rec Jest to filmik z Demon Questu na Securze. |
Już chyba każdy to widział ponieważ na każdym forum jest do tego link :) ja widziałem 2 raz jak wykonywano ten quest i powiem ze ta wersja jest lepsza bo w poprzedniej nagrywał knight a teraz druid ( jeśli to te osoby wykonywały bo może to jeszcze inna ekipa :P ) nie ściągam filmiku dlatego mogę się mylić. :)
|
Na tym forum tego linku nie znalazłem, więc go podałem :)
|
No w sumie to masz rację ,ale przypomniało mi się coś to jest quest spoling :)
|
Chyba nie. Na Annihilatora przymknięto oko, to może teraz też :) . Zresztą kto tu ma 100 lvl? I tak na tym filmie za dużo nie widać.
|
Fajny filmik :) Heh a ci GM'mi to się wszendzie wpychają :D
|
Jakbyś czytał dialogi to byś wiedział po co przyszli....
2 kolesi przyszło za nimi nie wybijając nic wzieli prezent i sobie poszli dlatego wezwali gm. |
filmik wypas,nie pomyle sie jak powiem ze raczej nigdy tego questa nie zrobie :(. pacca sie nie ma 100+lvl tez nie predko :(
|
aj juz pacca mam ale jeszcze ponad 50 lvl :P . Da sie zrobic..........tylko w jakim czasie :]
|
jaki bzdecik
nie chodzi mi ee :(
|
USUNĄĆ TEN TEMAT!
|
Cytuj:
w tym przypadku mozna przymknac oko na takie "hardcorowe" questy, podobnie jak na anihilator |
Koleś albo już go zrobił i jest egoistą :)) albo jest takim noobem że go nigdy nie zrobi.
P.S: możliwe ze jest mamim synkiem i pilnuje zasad. Każdy wie poco są zasady:] |
Cytuj:
Troche bezczelne o_O Tez bym sie zdenerwowal na ich miejscu i GMa zawolal ;p |
Jak to się odpala???
A czym odpalic ja mam te filmiki jakim programem? X(
|
Cytuj:
|
Szkoda szkoda........
Szkoda tylko ze nie moge ogladac filmikow z rozszerzeniem "rec" :o Nowy klient tibii i wszystki starsze filmiki co tu sa nie dzialaja ;( skzoda gadac.. Ale i tak fajny zbior filmuff... :cup:
|
ej, wyskakuje mi taka dziwna stronka, może mi ktoś powiedzieć, gdzie ten film jest??
|
Mi też :(
Napraw plix |
Rehost plx !? Nie iwem o co chodzi ale wżuć na inny serwer ja też chce obejżeć ! :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:10. |