![]() |
anihilator przedstawienie questu wmv(warto)
mam nadzieje, że film się spodoba
jeżeli chcecie to zrobie następna część bo niema sesu dokańczać jak to okarze się szmelcem ;/ aha i mozecie podsowac pomysly co ta jeszcze dodac :)ok daje link jest to film wmv LINK: http://rapidshare.de/files/8811139/Anihilators*****.html MIŁEGO OGLONDANIA!!! naraq |
moze byc tylko czemu nazwales to "historia annihilatora" myslalem ze bedzie pokazane jak ten quest sie rozwijal, filmy z tibii 7.21, 7.3 ~~ 7.55 etc :F
|
;/
coment plx czemu niekomentujecie;/ zajzalo tu 300+ osoby i tylko 1 skomentowala
|
Może dlatego że czekają na commenty bo nie wiedzą czy ściągać. Ja obejżałem i ...............no cóż filmik ogólnie może być. Nie jest za ciekawy, początek mi sie podobał, jak i pomysł i wykonanie ale same annihilatory nie były za ciekawe. Filmik oceniam na 7/10.
|
nie bardzawy ten filmik , nic ciekawego wnim nie pokazano , ale podkład muzyczny mi się podobał :D Apocaliptica rox ! XD
|
film taki sobie... po tytule spodziewalem sie czegos wiecej ;)
ps. co to za utwor w filme ? podaj tytul i wyonawce plz |
:p
film jest niedokonczony podajcie jakies propozycje rozwiniencia :)
|
Na początku trzeba było jeszcze dopisać "dobry bot" ;)
Pozatym: Niepokój! Potem mi się filmik przerywa. |
Nawet spoko ale czmu nie dales momentow mojego anihi :( jak sam zrobilem bo kaje padli :P dam ci prawa autorskie hyhy
|
A mnie tam filmik się podobał, a zwłaszcza muzyka;). Możesz podać wykonawcę i nazwę utworu? Byłbym wdzięczny.
|
Nooo...spoko filmik chociaz pisze sie annihilator a nie anihilator ,chociaz jestesmy polakami i tak sie slyszy.
Ja tez poprosilbym o autora i tytul muzyki...idealnie dobrales muzyke do filmu ;-] Pozdro/ |
Wlasnie, baaaardzo mi sie podoba muzyka i filmik, chialbym bardzo zebys dokonczyl filmik :)
|
Cytuj:
(Makaroneczek ja bym sobie chetnie go obejrzal zapusc linkiem) |
No to i ja dożucę swoje 3 grosze...
Pokazany napraaawde stary annihilator (red hp Aartus reszta dead) z czsów kiedy droga do anni~ była tajna i nikt nie chciał jej ujawnić (lol) Fajnie by było gdybys dokończył ten filmik tzn. np. więcej filmików i to poszczególnych działow pododawać to. Poparaw błąd "niepokuj" (niepokój). A tak pozatym to 9/10 jak najbardziej. |
No cóż.. wykonanie cudowne.. ale sam filmik - sredni. Chodzi mi o te anihilatory...
|
zna ktos moze nazwe tej muzyczki ?
|
rehost plx :D Ostatnio zaczely mnie strasznie ciekawic anihilatory :) Moze to dlatego ze neidlugo sam go bede robic?:D
|
Wybaczcie, że odświeżam stary temat, ale sporo ludu chciało znać utwór i wykonawcę, więc podaję ;) : Apocalyptica - Hope z albumu Cult
Pozdr0... |
Prawie zasnalem na tym filmie. Nuuuuuuuuda :confused:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:38. |