![]() |
Swiateczny Update WMV
xD
Bez krytyki prosze :P to dla ludzi ktorzy czekaja na zasrane swieta :D http://rapidshare.de/files/8813084/M...stmas*****.html |
>.<
Heh no tak filmik może być :) porób więcej :P cyaa (>.<)
|
Sciagam:P zobaczymy jaki bedzie:]
|
Cytuj:
Fajny filmik :) |
filmik troche nudny ale muza SUPER :> i tak wogle ten filmik nie jest w zadnej sposób związany z updatem :( jeśli jest to powiedz jak...
|
BADZIEWIE! Swiateczne update gadassz? ja tam widze tylko gs'a i vampira ktory szykuje sie na hallowen. Zgodnie z EUROPEJSKIM kalendarzem niedlugo mamy Wigilie... Hmmm . Moje pytanie jest:
1. Czy u ciebie dopiero bedzie hallowen? A odemnie: Myslisz ze ludzi ciekawi jak siedzisz w klopie i sobie pierdzisz a matka sobie dynda dzwonkami byś przyszedl na obiad? Nieee to nie jest fajne! Co do temnatu to tam pisze SWIATECZNE UPDATE! Kup se okulary! Bo Hallowen bylo miesiac temu z paroma dniami! Chyba ze sie cofasz w czasie... hmm.. Ale to cie nie zwalnia isc do przedszkola i nauczyc się czytać. A co do pierdzenia to cie chyba nie wychowali EDIT: Szkoda czasu na te pierdzenie... |
Cytuj:
To tylko dla niej szkoda czasu a dla innych nie ci ktorzy wyzej pisali Kora jest do dupy ^^ xD |
:)
Najgorszy wmv jaki widzialem
I ZERO O UP DATE !!! 1/10 |
.... -.-'''''
Skąd sie tacy idioci biorą na świecie to ja nie wiem. Wydaje ci się, że to było zabawne? -.- |
Jak chcesz się uratować z tej idiotycznej sytuacji to podaj choć JEDEN powód dlaczego ten filmeq jest związany z świątecznym updatem?
Kora: Świetna wypowiedź! ;) |
hmmm
0 związku ze świątecznym update, ale niezłe to jest jako filmik promujący że chcesz nam złorzycz życzenia(jeśli tak to dzięki i tobie też wszystkiego naj) ale nie kłam że to o update!
film-2/10 muza-9,5/10 ps.Się uśmiałem:P |
Jeżeli to było śmieszne to ja jestem Cachero<--(niewiem czy dobrze napisałem nick :P)
|
hahah nice :D podklad rox :D ... ale co to ma wspolnego ze swietami lub z update ?:P
|
Haha widze ze niektore nooby typu 35 - 50 nie maja poczucia chumoru zalosne...
Kto ci to kazal sciagac... IDIOCI :) :baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
:O woooooow
rotfl |
Cytuj:
Pozdro :P |
Idioctyczny film:< stracilem tylko limit...
NIE RADZE ŚCIĄGAĆ TEG """ MOVIE """ Myślisz ze jestes smieszny? to jestes palentem jak tak sądzisz.. |
witam
Siema filmik taki sobie ale muza:D powalająca na.... kibel hyhy :p
|
Filmik -.- --> Polskie komercyjne gówno
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |