![]() |
Furora Going Down...
Siema...
Prace nad ostatnim filmkiem (wmv) z Furory zakonczone ;) Linki : 1) http://rapidshare.de/files/8822662/F..._Down*****.html 2) http://www.megaupload.com/?d=I8HIQV8U Prosze o commenty :) |
Wlasnie ogladnolem :D (link jeszcze z twojego GG xD)
no musze powiedziec ze wypas :D hehe Furorka to jest swiat...:) No pekowansko super i wogole dobrze film zrobiony :D wielkie gratz :) |
Miałem nadzieje, że to będzie tradycyjne ¶ciganie ofiary, ale niestety poszli¶cie na łatwizne (ale i tak dużo fragów z tegowyszło ^^)
|
~~Blood Brother to Feradrey~~
Jeste¶ za***isty i super mi się z tob± pkowało jak co¶ to wiesz gdzie mnie szukać. Pozdro Dla Najelpszego Zioma i Pkeja (hehe)
Pozdro dla: Mistrza Prezesa Soorx Veruzo Veroniv J...ć całe pier....ne Duskiness :) |
Slynny fera :] eheh pozdro :D
|
jak zawsze 10/10 btw. Fera co z tym new servem ? juz zrezygnowales ;/
|
Feradrey pkpk z aimem za***istym ;) film 12/10
gor±co polecam ;) |
No nie powiem bardzo fajnie ci to wyszło xD.
|
Cytuj:
najpierw udajesz Czipsa a teraz jeszcze takie smuty walisz n/c >.> |
fajny filmik :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:d
Fera ! Jeste¶ moim Idolem ! :D Mam chyba wszystko możliwe filmy z Tob±... Powiniene¶ dostać jak±¶ nagrodę w dziedzinie Pkowania... A jak nie dadz±, to daj mi nr konta, to Ci przeleje :P (Realy ! :P) Powodzenia - czekam na kolejne filmy. Nie zawiedĽ :D
|
Czlowieku robsiz wspaniala robote - takie filmy przechodza do historii , mam je na dysku i bede miec dopoki nie spotka mnie format (nie mam nagrywary naarzie - ale jak bede mial napewno znajda sie na odpowidnej plytce)
Bardzo podobal mi sie filmik o Royal Maziu bodajze itp ... Gratz :) Czekam na kolejne filmy :) Powodzenia |
Furora Filmik ;]
fILMIK FAJNY ALE UBILISCIE MOJEGO KOLEGE :confused: BYŁ AFK ;] :evul:
|
Hhauhauhauahauhauhau
Killing machine :D Gz Sir :) |
Az sie chce na to patrzec
Nie no Feradrey zawsze mial fajne filmiki z PK wiec nie ma sie co dziwic :p Oceniajac daje mu 9,5/10 dlatego ze pk przed depo i z zaskoczenia ja tam bym wolal prawdziwe PVP
|
Na jakim swiecie teraz bedziesz PKowac ? :P Filmiki sa swietne, w koncu z sevra na ktorym gralem... ;]
|
Pozdro All
Gz Fera :] i pozdrowienia dla All z którymi pekowalem w szczególno¶ci Dla Fery i Veruza :)
Cu all :] .. |
Gratulacje wspanialych filmow !! Fera to jaki masz nick na kyrze :p ??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |