![]() |
IP address blocked for 30 minutes. Please wait.
IP address blocked for 30 minutes. Please wait. Taka wiadomosc wyskoczyla mi gdy chcialem sie przelogowac na innna psoatc. Od tego czasu nie moge wejsc. Trwa to juz okolo 2 godzin. Co to moze byc? ;( ;(
Help Me Plx |
Masz bloknięte IP :P
Cytuj:
;). |
mi tez to wyskoczylo jakies 10 min temy czyli o 19:35 i nie mam pojecia co to jest,moj kuzyn z drugiego konca mista tez to ma ;(
|
No ale za co? Z tego to sie dowiedzialem ze paru moich znajomych ma ten sam problem :/ Ciekawe co Cipy znowu popsuly ;(
|
jerrrrry pomuzcie co oznacza ten blad i jak go zlikwidowac wiem ze dosc duzo ludzi ma go przynajmniej z Piły ale nie wiem co on oznacza plx pomuzcie ;( ;( ;(
|
To nie błąd tylko blok na IP, który założyły ci CIPy. Możesz poczekać, wysłać im maila, nie robić nic oraz wiele innych rzeczy.
|
mi też to wyskakuje
mi też to wyskakuje pomocy nawet nie uraczyli mi napisac za co!!! i mam to na 2 kontach i na każde ktore chce wejść X(
|
Mam inne zdanie ...
Mi sie wydaje, że to wina usługodawcy internetowego ponieważ wszyscy których znam odemnie z rl~ maja neta z kablówki tj Pilsat~Vectra~ i maja to samo a inni co maja od innego usługodawcy internetowego moga grać~ ... Rozumie ktoś to bo ja nie 8)
|
ale z was lamusy, odpowiadacie na pytania ze ip blokniete a sami nic nie wiecie, to ze ip blokniete to pisze, wielkie kurwa odkrycie, jak cos wiecie o co chodzi to pisze a nie cytat" nie pograsz sobie" ten co to pisal niech zatka morde, cwaniak gra caly dzien i nie wie o co chodzi bo sie nawet nie wylogowal, "albinos" jebany,
|
Może blokneli cały zakres IP 8o
Za tą mordę to h ci w pysk! Edit: Stary pojechałbym cię grypasami ale masz szczęscie że jest tu cenzurka. |
Obstawiam 2 mozliwosci:
1. Polowa miasta dziala jak jedna duza siec lokalna (znajac polskich providerow to calkiem mozliwe), ktos z was (z waszego miasta) nabroil powaznie (pruba haka kogos z CIP/calej Tibii) i CIP zablokowalo mu IP, niestety pech chce ze jest to IP calego miasta - wspolczucia, jesli nie macie wsrod siebie kilku obrazonych PAC to zapomnijcie o Tibii na jakis czas. 2. Jakis spryciaz ze zmiennym IP duzo kombinowal (to samo pewnie probowal hakowac) i CIP zablokowalo cala domene. Na naszym forum polowa Skandynawi tez jest zablokowana przez "hakiera" ze zmiennym IP (podrzucal linki do keyloggerow). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |