![]() |
Test Server-Komentarze
W tym temacie możecie komentować zdjęcia zamieszczone TU.
JEŚLI KTOŚ JESZCZE RAZ MI NAPISZE ŻE NIE MOŻE SIĘ ZALOGOWAĆ DAM BANA Z MIEJSCA!!! |
Up
Tu sie zdjec niedaje tylko je komentuje... :] |
Komentuje zdjecia czy testa mi to jedno ale wiem jedno..
Jak zwykle problemy z zalogowaniem sie ;( |
ok mysle mysle tylko sie niemoge doczekac
|
Yy.... Czy mi sie wydaje czy tak jak poprzednio - nie da sie zalogować? :/
|
Zalogować sie da, trzeba czekać w kolejce. Wielu ma ochote pograć na teście
|
No wlasnie padl ts;] wiec no more comments,z tego co bylo to grafika nawet niezla.ladnie to all wyglada,rozdzek nie uraczysz a moze uraczysz tylko wszyscy biegaja i sie leja wiec nie bardzo jest jak je sprawdzic....lol uptade....lol
A manasy laduja mane jak oszalale;] |
Ahas...Thx... To u mnie coś nie ten teges bo zamiast kolejki wyskakuje Cannot.... :/
E: Taa... A teraz padło :P |
hihihi 21:49 Gendieb: 21:17 You lose 1532 hitpoints due to an attack by Morgaroth.
hyba bolało .... z tego Morgarotha hyba musi byc fajny loot |
CipSoft chcial sprawdzic wytrzymalosc serverow? Coś mi mowi ze ten test bedzie bardzo "ciezki".... :/
Bebi~ |
?.?
Morgoroth to kolejny boss demonów ? Hity mocniejsze nawet od orsza~ 8o
|
mi nie wyskakuje zaden can not czy cos takiego tylko gamy yous start (cos takiego jak zaraz po czyszczeniu prubujesz sie lognac :P
|
Ciekawe jaki bedzie z niego loot???? Moze beda czesci demon setu wypadaly?? Kto wie ......
|
Ta teraz tak, bo Im padło i serv się odpala :)
|
Cytuj:
|
Niestety hyba sie nie zalogujemy na test server a bynajmiej ja juz 3 godz próbuje i nic :( co za nie fart reszcie zycze powodzenia
;) |
Boss demków
OMG coś silniejsze od Orshabala?! Może demon legi polecą albo coś Golden Helmet? Golden Boots? Co jeszcze czyżby CipSoft wprowadził all rary do gry?!
|
Cytuj:
|
raczej jednego z 2 praktycznie niezabijalnych kubusiów ropruwaczy :evul: < lol dziwnie sie :to odmienia niewiem czy dobrze
|
O kurde..... Troszke tych Demonow przyzwal :evul: kolejny supersilny kolo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |