![]() |
wandy
Mam pytanie odnośnie rozdzek. Ile kosztują w sklepie ?? Interesują mnie szczegolnie te dla druida a poniewaz nie moge wlogowac sie na test serwer prosze o odpowiedz
|
Zrobilem poradnik. Prosze sie tam kierowac :P Niedlugo dodam grafiki.
|
Mam jedno pytanko ponieważ u mnie też ciężko z test serwerem, gdzie można kupić te różdzki ?? W sklepie z bronią czy z magią ...
|
Cytuj:
|
Ja testowalem wand of cosmic energy. Dla sorca min. 26lvl 8 many. Bije w zwarciu z energi po ~40-50, kosztuje 10k. Wand of Dragonbreath. bije z ognia na dystansie wali po ~20. Dla drutow jest mniej wiecej to samo ale inny typ obrazen.
|
No dobra czy ktos moze mi podac cene rozdzki dla druida ta od 19 lvl i opisac jak ona dziala?
|
Rods of Moonlight
Energia obrazenia ok. 20 pobierana mana. 3 (chyba) koszt 1k |
Jest cos dla Knighta ??...
Moze Ktos Widzial ThX :D |
Wie ktoś ile kosztuje ta najlepsza różdżka dla sorca ta Wand Of Inferno??
|
@2up: Z tego co wiem to różdżki są tylko dla sorcow i drutow, a knightom i palom pozostaje tylko ladna grafika :P
|
Hmmm...
Wiem jak jest dla sorca mniej więcej: Jeśli dobrze pamiętam to -najsłabsza - 500gp -druga - 1k -trzecia - 5k -czwarta - 10k -piąta - 15k |
Jest publiczny test serv ?? ;/ bo cos chyba nie jestem w temacie ostatnio a to z powodu CIAGLYCH bledow na tibia.pl X( tzw. Dastabase error ..;/ nie moge przez 1h wejsc na strone (dla przykladu) To jak z tym a i jeszcze czy jest juz ten mikolaj ?? ;/ Wielkie sorry za offtopa ...:(
|
No to thx za konkrety. widze ze rozdzki nie sa zbyt drogie wiec mysle ze zainwestuje troche wmojego druta
|
ok thx za konkrety! widze ze nie sa te wandy drogie weic zainwestuje w druida
@edit sorki za double post ale tibia.pl dziala jak dziala wiec dZieki temu double post |
Ceny sa takie:
1. 500gp 2. 1k 3. 5k 4. 10k 5. 15k |
a może ktoś dokładnie opisać wandny dla sorca? Tzn ile zadają obrażeń i jakiego typu są te obrażenia, ile many pobierają i czy walczy w zwarciu czy na dystans. THX;)
|
No dla druida dokładnie by opisał, czyli wymagania(który level), cena, nazwa, ile many zabiera i jakie obrażenia.
|
Mnie interesuje Wand Of Inferno... Po ile wali i jak wyglada ?:P
|
Różdżki - damage, cena, mana itd.
jest to poradnik Adiego Olsztyn :) |
Cytuj:
ja na tescie (37lvl/51mlvl) walilem po ~ 70 hp, wyglada jak pochodnia i troche swieci w ciemnosci. Raz znalazlem w zabitym dragu, wiec moze z nich wypada |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:31. |