![]() |
Gdzie mogę iść ?EXPIĆ
Gdzie mogę iść ?EXPIĆ? Knight 18 level 48/43<cienkie>
Ekwipunek --- Fire sword , plate aromr, plate legs , crown helemt , beholder shield . |
Gdzie ? Na potworach.. --"
No, ale skoro już pytasz...to polecam Roty/Dwarfy...zrób about 20 lvl, skille 60/60 i możesz iść na Soldiery.. |
A ja polecam temat "gdzie expic ze skilami xx/xx".
A tak pozatym to oprócz dwarf/roty możesz sobie pobić minoski (i przyokazji troche więcej zarobisz) |
Polecam Beholdery, ghoule, minosy...a najlepiej to na dwarfy (zwykłe i soldiery) :]
:baby: Tak jak powyrzej już mówiono obejrzyj temat"Gdzie expić ze skillami xx/xx" :baby: |
No to tak przy okazji: są gdzieś koło Ab Minosy (mam na myśly zwykłe i nie więcej niż dwa naraz)?
|
Sądze, że możesz pójść na Wild Warriory ;) , na Amazonki, jak juz wcześniej wspomnieli możesz także iść do kopalń na roty i dwarfy :)
|
Posłuchaj mnie idź sobie na amazon camp tam napewno nie padniesz (chyba zektoś coś zluruje mialem juz jeden taki przypadek orca lidera zerka i archera)
a jak nie znasz drogi to idz do wenore i popros kogos o droge ale mysle ze trafisz! :king: |
A gdzie expic knightem 9lvl 19/19 w Carlin chodzi mi o miejsce nie o potwory.(Odp. bo nie chcialem zakladac nowego tematu a nigdzie nie pisze dla tak slabych lvl). moje uzbrojenie to legion helmet chain armor chain legs carlin sword leather boots.
|
Kopalnia dwafów, niedaleko kazz jest kilka ale nie schodz poniżej 2 poziomu bo tam są soldiery
|
Na Dwarfy Soldiery chodziłem od 17lev. ze skillami 45//42 z Fire Swordem i prawie nic mi hp nie odbieraly(jak 1 mnie atakowal, jak 2 to juz gorzej)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:40. |