![]() |
Głosowanie!
Na tibia.com pojawiło sie nowe głosowanie, jest ono dla nas wszystkich bardzo ważne. Dlaczego?
Głosowanie dotyczy sposobu kupowania premium accountów. Głosować można w jaki sposób chciałbyś kupić premium account, czyli czy od CipSoftu bezpośrednio czy może raczej od "resellera" czyli od firmy Drom. Proszę wszystkich o wejście na to głosowanie: >>>klik<<<, zalogowanie się i zagłosowanie na "reseller". Jeśli "reseller" wygra i CipSoft rzeczywiście podejmie jakieś kroki, jest możliwe, że premium account będzie tańszy! Dodatkowo tibia.pl miałaby większe środki na rozwój i na częstsze konkursy. :) Dziękujemy za każdy głos. Dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą na co głosują. Reseller to w tym wypadku pośrednik od kupowania pacców. Tak jak Drom, któremu wysyłacie pieniądze, a on później ze swojej karty kupuje Wam pacca. Jeśli ta opcja wygra to możliwe, że pośrednicy otrzymają jakieś ulgi. CipSoft poprosił nas, abyśmy dopisali, że w akutalnej sondzie mogą głosować wszyscy, którzy maja postać powyżej poziomu 10. Nie trzeba mieć premium account żeby głosować, jak to zwykle było. |
Hmm
Wiec na co glosowac zeby pacc'e byly tansze i tibia.pl miala lepiej ?
|
Na reseller. Jak zagłosujesz, że od CipSofta, to nic nie zmienią, a tak to może zrobią jakieś udogodnienia dla Droma.
Bo jak nie to kłopociki będą. |
zagłosujcie mna resller czy jkos tak mam nadizeje zże wirma drom wygra !! :cup:
|
xD
Glosowac tak zeby Cip Soft mniej zarobił !
|
:]
ja zagłosowałem na resellera ;]
|
reseller nie wiem co to znaczy ale na to glosowalem :P
|
Cipsoft i tak zarabia kase wiec niech wiecej zarabiaja polscy "przedsiebiorcy" vote reseller
|
xD
Na to r costam zaglosowalem 4 razy z innych acc xD 8o :evul:
|
Niech wam będzie... ;)
|
Niech Wam będzie z tym resellerem..
|
Cytuj:
PS. zagłosowałem na to "coś" co polecacie... |
Drom zaciera łapki (kopyta) :>.
|
Może rosseler wygra!!!
Ja tez na to głosowałem....
Może w końcu ceny pójdą w dół |
Dobra polacy górą glusujemy na tibia.pl xD :cup:
|
i wyjdzie na to ze obniza cene o 1 centa :P
|
;)
zaglosowalem na reseller , w koncu kasa musi byc xD
|
Zaglosowalem wam na tego selera :P
|
Zrobione ^.-
|
Drom, zapomniałeś napisać że głosowanie jest znów dla wszystkich, nie tylko posiadaczy Pacc.
Btw. zagłosowałem 8 kontami na reseller :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:09. |