![]() |
skrzynka depotu
Depot w danym miescie u danej postaci moze pomiescic 1000 obiektow. Mam kilka pytan z tym zwiazanych:
1) Co sie stanie, gdy mam w depocie 700 rzeczy, a kolega mi przesle 30 bp hmm(okolo 630 itemow)? 2) Co sie stanie gdy mam w depocie 900 rzeczy a niose loota, ktory zawiera 200 itemow, czy bebe go mogl calego do dp wlozyc (czy cos) 3) Gdy wysylasz parcela, znajduje sie on w lockerze tego miasta, dokad zostal wyslany u danej postaci. Co sie stanie, gdy w lockerze (nie w takiej metalowej skrzynce!) mam zalozmy 15 rzeczy, a ktos do mnie przeslal 20 parceli / listow, i okolo 10 z nich jush sie nie miesci w lockrze i co sie z nimi dzieje? |
jezeli cos przeslesz to bedzie nadmiar. natomiast sam nie mozesz wlozyc nic ponad 1000 sztuk. (poprawcie mnie jesli sie myle)
|
Jesli bedziesz probowal wlozyc ponad 1000 przedmiotow to wybije komunikat o tym ze depo jest pelne i nie mozesz wiecej wlozyc.
Jesli ci ktos wysle i przekroczysz limit to bedzie siedzialo w depo az do czasu gdy do niego podejdziesz (albo do save servera - nie wiem), w chwili jak bedziesz chcial odejsc od takiego depo to zostanie z niego wyrzucone na wierzch przedmioty w kolejnosci w jakiej sa ulozone w depo (jesli wszystko trzymasz w 1 plecaku to caly plecak wyskoczy na depo). Dlatego dobrze jest miec troche smiecia na samej gorze w depo zeby wrazie co nic waznego nie stracic (ja zwykle trzymam BP run/candelabrium na samej gorze). Co do listow to nie wiem, ale jak bede w kopalni to pozbieram troche i wysle sobie zeby zobaczyc co sie stanie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
No prawda prawda dlatego najlepiej mieć domek :P
09:50 You see an open door. It belongs to house 'Silver Street 4'. Detoks owns this house. |
Dokladnie wyleci:] Mi tak kiedys wylecial lb i 30k wiec posprzataj sobie w dp:)))
Pozdro |
poprawka nie wyzuci komunikatu tylko wywali CI ZECZY Z DP NA POLe MEIDZTY SZAWKAMI TAK PEWNA OSOBA STRACILA MMS BS I SB KUMAICE TO BO JA NIE !!
|
trzeba uwazac bo jak sie przepelni to moze byc zle :(
|
Pewnie jak mash zapełnioną skrzynke w dp i wyślesh parcela, to jak zwolni się miejsce w skrzynce w dp to ten parcel do ciebie dojdzie.
Więc bez obaw:P |
pytanko
czy jak sie ma np 1000 itemuw w thajs to czy w carlin naliczane sa od nowa :rolleyes:
|
Domek i dp
Jak sie ma domek (a w nim rzeczy) a skonczy sie PACC to wszystkie rzeczy przenosi do depo. A jesli nie ma sie na tyle miejsca to co ? rozrzuca na ziemie ? :P :D
---------- Wulkan of the druid -> Julera -> 19lvl i 26 mlvl (i rosna ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |