![]() |
Anulowanie wpłaty po dwóch miesiącach od końca pacca
A więc tak jak w temacie, mój kolega dostał bana na 2 miesiące, po skończeniu się pacca. Czy to jest wogóle możliwe? Bo w jaki sposób można odzyskać pieniądze wpłacone 5 miesięcy wstecz... Na stronie pisze coś takiego :
Payment Information Date Description Start End Jul 25 2005 Tibia Premium Account for 3 months (90 days) Jul 25 2005 Oct 23 2005 Nov 30 2005 Canceled payment of 25.07.2005 (90 days) Oct 23 2005 Jul 25 2005 Kolega już wysłał emaila do Cipsoftu, ale może ktoś z forum miał podobną sytuacje. |
Koles dostal bana bo pewnie kupil pacca przez allegro i chociazbys 89 dni pacca(na 90) bylo ok to jeasli ten ktos ci wyslal anuluje pacca to wtedy masz bana. Ehh... uroki kupowania pacc przez allegro
|
Cytuj:
|
Miałem identyczny przypadek. Nie kupiles poprzez allegro lub przez siebie tylko pewnie za pieniądze w tibi od jakiegos kolesia za granicy który miał kradzioną kartę płatniczą. BAnk się szczaił po paru miesiącach i tyle. Ja w ten sposób miałem na 620 dni i gdy zostalo 50 dni left to takze zablokowali mi konto :D
|
Ale to nie jest zły patent...kupic pacca i po jakichs 5 miesącach dostac bana....przyjemnosc gry na paccu za free(żal potem bedzie tego konta) ale jezeli za to mialbym dostac bana nawet na pol roku to i tak sie oplaci(tylko szkoda ze za to ma sie bana aż do kupienia nowego LEGALNEGO pacca:()
|
Tylko ja zapłacilem za te 620 dni itemkami na swiecie, tzn najpierw kolo mi zrobil a potem dawalem itemki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:39. |