![]() |
Vamp i GS by noob :P
Witam. Nakrecilem filmik jak mozna sobie poradzic z GS i vampem nawet bedac noobem. :D Blocker 26 lvl a sorcowie 21/2. 3 osoby 1 gs i jeden vamp. Trzeba zobaczyc.
Link: http://rapidshare.de/files/8882613/v...t_lvl.rec.html Aha i nie komentowac mlv tylko filmik! (pod koniec mozna albo skonczyc albo przewijac bo to tylko targanie do domku prawie :P) |
Bardzo fajny i zabawny filmik ;) i nie nazywa³bym go "Vamp i GS by noob :P" bo noobami nie jeste¶cie jak widaæ na filmiku.
|
hehe smieszny filmik :D ale poczatek i koniec nudy przez ile ciagles to cialo GS :P? heh to sie nazywa zmuszanie biegnego knigha do blokowania =( a mozna wiedziec jakie mial skile bo tez sie wybieram ;]
@down 0.o ja juz chcialm isc bo mowie jak taki 26knightcik bloknal go to ja tez ^^ ale mam znacznie mniejsze skile xD |
Hehe nie no spoko jak narazie optymistyczne komentarze ^^
@szymon287 moje skile to 73/73 :P |
Gratz
Nie¼le ziomki nie¼le :)
Ziuston lvlki wbijaj to zaraz na demonki skoczymy ;) ¯aden madafaka nie podskoczy do swojaka ;) |
Odp na blokowanie.
Ja sie niezgadzam! Na forum jest filmik (na stara tibie jakas) jak bloczylem GS knightem na 21 lvl ze skillami po 50! Spoko dasz rade!
|
Cytuj:
|
Re.
Na jednego GS schodzilo 3-1 UH a team = Pally skills 65 2x sorc mlv 35
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |