![]() |
Saga z Eo :)
Pierwszy filmik pokazuje jak 39 ek zabija druida i eo zabija morderce "jego uh'ów" z burstów i explo, widać w nim piękne pvp eo, każdy strzał z explo trafiony ;)
http://tibicams.tibianetwork.net/pre...6/3/8/3380.png Eternal Oblivion Pk Drugi Filmik pokazuje jak Eo za Magic sworda i Demon helmet pomaga "low lvl" robić demon helmet quest. http://tibicams.tibianetwork.net/pre.../8/tn_3379.png Demon Helmet by Eternal Oblivion Pokazuje bardzo dobrze że mistrz zna się na rzeczy Ps. Pomijająć niezwykłe skille, warto zauważyć ze eo urzywa eq jak outfit'a czyli nie zakłada najlepszy eq tylko dobiera kolorystycznie :] |
Oglądalem juz te filmy są super ...
na Dh quest niezle zeczy od ziomow dostal EO A ten pierwszy... Czemu on sie nie uhal? :] |
@up
wolał wysłać parcela bo i tak nie miał zadnych szans @topic Szybko biega:D |
EO jest naprawde swietny w pvp, nic dziwnego ze ma najwyzszy lvl :)
|
upnij ktos na rapida bo mi sie tamte stronki nie chca otworzyc, plzz ;)
|
Skond on ma te legsy :P NICE
|
Nie sądze żeby ten "low lvl" dał mu magic sworda i d helmet za wykonanie questa .. bo tak napisales ..
Cytuj:
|
@up
Magic Sword był z pewnością jego własnością, tylko dal ją na przechowanie tamtej gosciówie, a Demon Helmety to nie wiem. Może AoL'a nie mieli, a on miał im przechować po prostu. :p Tak mi się wydaje. @topic Jak by nie patrzeć to troche szybko rozwala demony :P, moze niedługo będzie walił tyle z explo ile magowie z sd :P. |
Oglądałem tylko 1'szy film więc siłą rzeczy tylko ten skomentuje ;d mianowicie Najs Pvp ! Ofiara pewnie była tak oszołomiona że nie UH'ała się (przynajmniej widać było że bez botów grała) :p
EDIT (Down): Mi tu nie chodzi o Eternal'a Oblivion'a tylko o tego 2'giego . . jak mu tam było ;d |
Tacy ludzie jak EO, Setzer i inni to już nic tylko na progsach jadą więc się nie podniecajcie tak :s
|
MOze sie myle ale mu chodzilo ze oni som "low lvle " w stosunku do Eo bo ma duuzo wienkszy lvl :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |