![]() |
All o skullach:D
Chcialbym sie dowiedziec wszystko o skulach czyli kiedy mam red skula kiedy sniknie i taki tam plz wazne 8)
|
Gadasz jak PK'er...
No coz... White skull dostajesz jak atakujesz człowieka bez skulla... Golden skull dostaje inny człowiek jak atakuje Ciebie gdy masz skulla... Red skulla masz jak zabijesz 3 ludzi na dobe, 5 ludzi na tydzien lub 10 na miesiąc... |
A zapomniales o zielonej <chociaz malo wazna> Zielona jest na "party" tylko ludzie z party widza ta czaszke mozesz wtedy zabic tego kogos i zaliczy ci jakbys zabil kogos z biala czaszka. A ta czaszka jest po to zeby jak trenujesz nie miales White Skull Chyba tyle czaszek jest.
|
Ja dostałem żołta(albo jak tu mówią złotą) dostalem jak rzucilem w siebie poison fieldem... Może to również taka dla samobójców?
|
Czemu tylko tyle napiszcie mi jeszcze po ilu znikaja czaszki kazdego koloru
|
Ehh.
Red Scull znika po miesiacu Bialy scull w zaleznosci jesli kogos zabijesz to po 15 minutach, a jesli tylko uderzysz to po 2-3 minutach |
Zółtą czaszke widzisz tylko wtedy gdy masz białą i ktoś cie wtedy atakuje, wtedy pokazuje sie mu żółta czaszka. (Przydatna opcja podczas wojen ^^ )
@Re Down Czaszka znika po 15 od czasu zabicia drugiego gracza. |
A jak zabij dwóch kolesi naraz to czaszka znika po 30 minutach????
|
Biała czaszka znika po 15 minutach. Nie ma czegoś takiego jak sumowanie czasu. Ten czas może być wydłużony jeśli ktoś/coś Ciebie zacznie atakować lub Ty kogoś/coś.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |