![]() |
Drag solo by 8 lvl knight :)
Witam :)
Postanowiłem nagrać solówkę smoka moim 8-lvlowym knightem ; ) Miałem już o 3 lepsze skille, ale niestety - deady ;d Najpierw jakiś sucker mnie u***ał jak treniłem (mało UH miałem ^^), a później była nieudana solówka draga ;) Jest to zarazem moja ostatnia akcja z Berylii - czas na coś nowego :) http://rapidshare.de/files/8948063/a...raggy.rec.html Enjoy! W podniesieniu się po hacku pomogli mi Sideshadow, Lasuszek i Czarnus, więc to praktycznie dzięki nim możliwy był ten film ;] Good luck w dalszej grze ;* Hail Red Legions! Pozdrawiam //Azazel |
Bardzo ładnie :)
|
Gratki :evul: :evul: :evul:
Nieźle! Po hacku znaczy ze zostales zrookowany z jakiegos lvla czy cuś? :confused: |
heheh no gtz przedewszystkim odwagi x) z tego co wiem z własnego doświadczenia to miał cie na Hit'a z F. Wave ;) jeszcze raz gtz.
|
Miałem knighta 36 lvl i 79/79 ale nabili mi red skulla i zjechali ; ) I założyłem nową postać ;]
Pozdrawiam |
Wielkie gZ Podziwiam Cie I te skills na ten lvl WYROBISTE :] Ile czasu treniles ja bym niedal rady niemma cierpliwosci do knightow :P
|
WIELKIE GRATZ na takim lv takie skile i 4lv m :)
|
@up
@2up Ty... =) Jeśli macie zbędny UHy na Berylii to możecie wysłać to nagram solo GS'a :P Ofc podam sponsorów ;) Choć wątpię, aby tacy się znaleźli :] Pozdrawiam |
Z miłą chencią bym wysłał tylko niegram na tym servie :] Ale te skills to naprawde cie podziwiam :P Powiesz ile je treniles B) ;)
|
@up
Mniej niż miesiąć... =) Tylko, że jeszcze tego samego dnia miałem kilka % do 75/75 ;] |
Hmmm.... skile moze i dobre jak na ten lvl ale pokazalbym wam temat mojego kumpla z RL ktory to naprawde ma dobre skille a lvl niewiele wiekszy... zaraz zrobie edit i dam link do tego tematu...jesli oczywiscie chcecie....
@topic Niezly film :]... gz :) |
Gz odwagi!! Spoxo skile jak na lvl :P
|
Lajtowy filmik :P
P.S. Szkoda że cie ten kolo uhał ale i tak gratz odwagi :D |
@up
Z tego co wiem, UHał mnie na prawdę mało razy (2?, może 3) :) A tak to UHałem się sam ;] |
omg
SKUBANIEC
na 8 lvl takie skille... boshe... nie wytrzymalbym... :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |