![]() |
Trap na Aldorze
link: http://rapidshare.de/files/8985748/trappp.rec.html
Ogladajcie, powiem jeszcze ze ta postac zostala hacknieta i zrookowana;/ KOmentujcie jezeli chcecie.. |
Za co go zabili ?
|
zacząl lac Raterna a pozatym mial hacka...
|
eh nierozumiem hakerów jak mozna cos takiego komus zrobic ;\ no ale coz nie ma sie haka bez powodu..
|
Ojjj. Zawiodłem się. Myślałem że to będzie coś lepszego a tutaj 3 kolesi strapowało sobie RS. Żadnej ucieczki, nie miał żadnych szans. Takie zabijanie jest do dupy. Nooby bały się go gonić bo by im uciekł no to trap. Ajajajajajaj głupi filmik.
|
omg :(
Fajnei :( mialem haka i goscio all za***al i pottem zaczol sie rookowac :( i jeszce bana za zabijanie zrobil druidem :( Cya Aldora .... Cya Tibia .... :( Wszysto poszlo sie pirdolic ... ;/
10:41 You see Damian Cichy (Level 71). He is a royal paladin. He is Fourth Element of the Sacrifice (Love of Milenka)...... On always in my heart Damian Cichy .... CYA Aldora =( Cya Tibia 4Ever ... |
;/ wiem ze latwo sie mowi ale sproboj jeszcze raz moze teraz sorcem albo cos.........
|
Sam nie wiem co mam sobie o tym myśleć, jeżeli miałbym to ocenić w skali 0-10, to miałbyś 4+ B)
|
Współczuje =(. Ale wiesz tibia to niewszystko :confused:
Jeżeli lubisz tę gre zacznij od nowa na jakimś świecie może poczekaj na nowy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |