![]() |
Moje mp3
Ostatnio nudziło mi się więc poświęciłem nieco czasu na składanie muzy.
A oto jest tego efekt ;) : B_dance1.mp3 B_dance2.mp3 (13.12.2005: A się uwinołem :p) B_dance3.mp3 Są to utwory Dance / techno. Komentujcie czy się wam podobają czy nie :). |
FaJnE!Na czym to robiłeś??Sam kiedyś bawiłem się w techno.Wyszedł mi tylko jeden fajny kawałek.Porób tego trochę.chętnie posłucham ;) to moja muzyka
|
Sample są wyciągnięte z rozmaitych E Jayów, a sama muza robiona jest w Magix muzic maker 2000. Był on w miesięczniku komputerowym Cd-Action w grudniu 1999 :). Aha, postaram się zrobić jakiś kawałek do końca tygodnia (Ehh te testy xP).
|
Nawet przyjemnie sie slucha, calkiem niezle;), chociaz nie znam sie zabardzo na tym :P
|
Żałosne...
|
O jezu:D
Nie podoba mi się:) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kwestia gustu-masz tutaj rację.Zgadzam się z tobą...ale jeszcze pozostała kwestia techniczna utworu:) a ona gleboko nurkuje;)
|
eee?to ma max 5 dźwięków owszem posiada rytm itp ale to za mało
wygrzebałem sobie love parade z 1998 roku i tam mają więcej dźwięków niż w tym twoim utworze z roku 2005... |
Cytuj:
@ twój opis. też najbardziej lubię DJ tiesto.Ale w najnowszych rankingach Paul Van dyke zajmóje wyższe lokacje.Techno star powinien o tym wiedzieć :P |
Cytuj:
A co do technicznej strony utworu to racja. Momenty przejścia oraz zakończenie nie są najlepsze, następnym razem postaram się coś z tym zrobić :P. |
dla mnie najlepszy:)to moja subiektywna opinia:-)widziałem ten ranking i ciężko było znaleść djów których znam:)z 10 ich się znalazło:)
ps.wiesz co najbardziej lubie w tej muzyce?przejścia bo niektóre wywołują dreszcz na plecach przy odpowiednim nagłośnieniu:) |
Lipne i nudne . Nie lubie tej nuty . Techno suxx .
|
@ UP
Techno RoX -.- @ UPUP DJ tiesto wymiata!Tak tylko powiedziałem to jako ciekawostkę. ;) |
@Up:
Paul Van Dyke i tak jest lepszy :P Chociaż Tiesto też lubię. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:10. |